Click aici pentru a incasa ACUM bonusul de bun venit in valoare de 200 € de la 10Bet!

10Bet a fost lansata in momentul in care piata jocurilor de noroc, practic, explodase in mediul online. Acest lucru se intampla, mai exact, in 2003, an in care compania cu acelasi nume a inceput sa puna bazele uneia dintre cele mai importante agentii de pariuri online la nivel european si mondial. 10Bet este recunoscuta acum ca avand unul dintre cele mai servicii in peste 90 de tari ale lumii. Licentiata in Marea Britanie, aceasta casa de pariuri reuseste sa isi trateze clientii cu respectul necesar unui astfel de tip de relatii. Oriunde te-ai afla, 10Bet ofera pariuri scutite de taxe si impozite la cote mai mult decat decente!

Constienta fiind de piata de desfacere din Romania, 10Bet si-a lansat de curand site-ul tradus in limba romana. Un lucru ce denota atat respect fata de miile de clienti romani care ii pasesc pragul, cat mai ales o dorinta arzanda a lui 10Bet de a musca si mai mult din aceasta felie a pariurilor de noroc.

In consecinta, serviciul de relatii cu clientii este disponibil inclusiv in limba romana tuturor utilizatorilor, dar si celor care sunt inca indecisi cu privire la deschiderea unui cont pe site. Persoanele din cadrul acestui serviciu pot fi contactate prin telefon, fax, email sau livechat. Ultima dintre acestea pare sa fie cea mai la indemana varianta. In weekend, pe de alta parte, este de preferat sa apelati la adresele de email afisate pe site, deoarece este o perioada extrem de aglomerata a saptamanii si veti fi nevoiti sa asteptati minute bune pana sa primiti un raspuns cu privire la doleantele dumneavoastra.

Tehnologia SSL (Secure Socket Layer) de protejare a datelor si informatiilor cu caracter personal este o dovada in plus a faptului ca banii dumneavoastra sunt tinuti in conditii de maxima siguranta. Platforma in sine este una extrem de stabila, avand grija ca datele personale sa nu ajunga in mainile cui nu trebuie. Daca aveti si alte intrebari in acest sens, departamentul amintit in paragraful anterior este la dispozitia dumneavoastra non-stop.
Asa cum era de asteptat, 10Bet le ofera tuturor clientilor romani posibilitatea de a-si deschide cont in moneda nationala (LEU). Astfel, acestia pot urmari cu usurinta comisioanele percepute de banci in cadrul tranzactiilor.

Cei care recurg la alte valute, vezi euro sau dolar american, pot intampina usoare probleme la calculul comisioanele intreprinse de banci. Acest aspect este foarte important, desigur, doar in momentul in care sumele pariate sunt de ordinul miilor de euro, caz in care un 1-2% comision nu reprezinta bani de tigari, cum se spune prin popor.

Rezidentii altor tari au, de asemenea, posibilitatea de a folosi moneda lor pentru a paria pe 10bet.com. Dolarul canadian, coroana daneza, yen-ul sau lira sterlina sunt cuprinse cu succes!

Cat priveste modul in care ajung banii in contul de pariere, ei bine, clientii romani prefera deopotriva cardurile bancare si portofelele digitale (e-wallet). Cardul VISA Electron este de departe cel mai folosit, urmat de Skrill si alte optiuni de depunere precum transfer bancar, Paysafecard, Ukash, Webmoney, s.a.

Depunerile se fac instant si nu sunt insotite de taxe, in general. Detalii complete cu privire la acest tip de tranzactii gasiti pe site in sectiunea FAQ. Sau, de ce nu, apeland din nou la serviciul de suport clienti. Daca prin intermediul cardului puteti depune minim 10 EUR (sau echivalentul in lei), transferurile bancare nu pot fi efectuate folosind sume mai mici de 25 EUR.

In cazul retragerilor este bine de stiut ca metoda folosita va fi aceeasi la care ati apelat pentru a depune bani in cont. Depunerile cu cardul presupun retrageri cu cardul, lucru valabil si in cazul Skrill (fostul Moneybookers), Neteller sau Paypal. Aceasta este o metoda de siguranta folosita de 10Bet pentru a inlatura inca din start spalarile de bani.

Calitatea cotelor oferite este una buna, mai ales atunci cand 10Bet include timpuriu meciuri in oferta sa. Puteti gasi cu usurinta cote valoroase, mai ales in baseball. Marja de profit la 10Bet este de 6,2% (fotbal) si, respectiv, 4,1% (baseball). In tenis, de asemenea un sport extrem de pariat, dam peste un procent asemanator (4,7%).

10Bet exceleaza pe piata handicapurilor asiatice, unde gasim selectii variate si o oferta pe masura. Serviciul de livestreaming a devenit un “must have”, iar 10Bet nu se doreste a fi exceptia. Intrati acum pe site pentru a va deschide cont!

Review 10Bet

200 €Bonus
Valoare Bonus
Depuneri / Retrageri
Suport Clienti
Cote
Pariuri Live

5

EXCELENT

Rating vizitatori: 5 (146 voturi)

Metode de contact

Metode de plata

Visa Visa Visa Visa Visa Visa