In acest articol ne vom separa pentru moment de pariorii incepatori, facand mai cu seama apel la jucatorii care sunt de ceva ani in bransa si stiu in general cu ce se mananca pariurile, in special, si jocurile de noroc, in general. Altfel spus, ne vom propune in randurile urmatoare sa va punem la dispozitie nici mai mult nici mai putin decat 6 metode (sau alternative) prin intermediul carora sa faceti in mod garantat bani.

Pentru inceput insa, amintim, fie si in treacat, despre pariurile sportive ca activitate profitabila. Desi acest lucru nu este la indemana oricui, un procent relativ insemnat de jucatori inregistreaza profit pe termen lung, in pofida avantajelor pe care le are orice casa de pariuri in fata clientului sau, pariorul. Fie ca va place sa mergeti pe mana dumneavoastra si sa pariati ca atare, sau alegeti sa optati si pentru pronosticurile altor pariori din bransa, inspirandu-va de la ei prin intermediul diverselor site-uri sau forumuri existente, este bine sa constientizati inca din start ca sunt sanse destul de mari sa nu iesit pe plus per total. Urmarim profitul, deci, cat mai ales un tipar potrivit caruia sa iesim pe plus in mod constant la pariuri.

Tradingul reprezinta, de asemenea, un mod relativ facil, cel putin la prima vedere, de a face bani. Acesta presupune asigurarea unei marje de profit pe care sa o inregistati la fiecare pariu indiferent de scorul final al unui meci sau, in unele cazuri, de locul ocupat de un participant la o cursa (biathlon, curse de cai, ogari si alte astfel de concursuri).

Majoritatea pariorilor aleg sa mizeze pe meciurile de fotbal si aici, la betting exchange-ul Betfair, insa nu putini sunt aceia care opteaza si pentru curse de cai sau curse de ogari. Rabdarea pare sa fie factorul cheie, cat si experienta acumulata pe parcurs.

Mergeti, asadar, pe betfair.com si va deschideti un cont de pariere. Tot acolo veti gasi o sumedenie de unelte (a se intelege tutoriale) cu ajutorul carora sa puteti intelege pe de-a-ntregul ce presupune tradingul.

Pariurile sigure (sau arbitrage-ul) nu putea lipsi din acest tablou, in masura in care acesta reprezinta in esenta idealul fiecarui jucator la pariuri, acela de a nu-i pasa de rezultatul final si de a incasa aceeasi suma de bani indiferent de cine invinge.

Cu toate ca este cel mai simplu mod de a face profit garantat la pariuri, exista intotdeauna pericolul ca o anumita casa de pariuri sa nu valideze biletul. La fel, optand pentru mod de a castiga bani de pe urma caselor de pariuri, e de la sine inteles, practic, ca veti fi nevoit sa aveti cont deschis la diversi bookmakeri cu o reputatie indoielnica. Desigur, pentru a profita de cele mai bune cote de pe piata si, implicit, de a face astfel incat sa inregistrati profit orice ar fi.

In alta ordine de idei, pentru a face pariuri sigure aveti nevoie, de asemenea, de sume mari de bani si rapiditate, atunci cand vine vorba despre mutarea banilor dintr-o parte in cealalta. Riscurile implicate sunt mari, dar faptul ca putem iesi pe plus fara a studia in mod neaparat oferta, atrage multi simpatizanti si totodata practicanti ai aceste metode.

Ne-am propus sa nu uitam prea curand de acele bonusuri de bun venit acordate de catre casele de pariuri sportive online. Acestea pot deveni extrem de utile atunci cand sunteti la inceput, insa pe termen lung nu va pot furniza venituri suficient de consistente pentru a va ocupa exclusiv de bonusuri. In plus de asta, odata cu dezvoltarea pietei de pariuri, in mod surprinzator, sunt din ce in ce mai putini bookmakeri dispusi sa le ofere bonusuri jucatorilor romani.

Incheiem aceasta scurta prezentare cu alte trei metode de a face bani din pariuri sportive, dupa cum urmeaza: realizarea unui bot Betfair cu ajutorul caruia sa puteti paria automat si, mai important decat atat, sa aveti rapiditatea necesara plasarii unui pariu in timp util, astfel incat sa nu ratati cotele “babane” prezente atat pre-meci, cat si live.

Daca sunteti intr-adevar priceput la ceea ce faceti, puteti deveni oricand tipster, adica aceea persoana care ofera contracost diverse ponturi si informatii cu privire la meciurile existente in oferta. Sau, de ce nu, sa va vindeti propriul sistem/ strategie de pariuri!

Pariază legal

Agențiile de pariuri recomandate de site-ul nostru sunt licențiate de către ONJN.

Casa ta de pariuri preferata?

VoteazaRezultate