Bet-at-Home se retrage din Romania [13 Februarie 2015]

Anul 2015 se anunta se anunta a fi unul extrem de dificil pentru casele de pariuri ce activau pana acum pe teritoriul tarii noastre. Odata cu plecarea lor din Romania, au de suferit de pariorii, care isi puteau deschide cont pana mai ieri la majoritatea agentiilor din mediul online. Acest lucru nu mai este valabil din simplul motiv al noii legi a jocurilor de noroc, care a intrat in vigoare de pe data de 13 februarie.

Din pacate, Bet-at-Home se adauga listei caselor de pariuri care nu mai accepta jucatori romani. Initial a fost vorba despre niste branduri obscure care si-au anuntat retragerea din Romania (vezi Offsidebet), pentru ca mai apoi, spre sfarsitul anului trecut, clientii romani sa fie loviti de vestea conform careia Bet365 isi lua la revedere de plaiurile miorite.

Si cum Bet365 a reprezentat, fara doar si poate, una dintre cele mai importante case de pariuri existente in Romania, jucatorii din tara noastra si-au mutat activitatea pe bet-at-home.com.

Spre deosebire de Bet365, care accepta in continuare ca jucatorii romani sa parieze pe site (atentie! vorbim despre pariorii care aveau deja cont deschis), Bet-at-Home a tras obloanele de-a binelea, in sensul in care pagina bet-at-home.com nu mai poate fi accesata.

Iata mesajul care apare in momentul in care incercam sa intram pe site-ul casei de pariuri sportive online Bet-at-Home:

“Dear visitor,
due to legal reasons, bet-at-home.com’s website is not available for players residing in Romania. If you have any questions regarding our company, please don’t hesitate to contact us via e-mail at service.ro@bet-at-home.com. We apologise for any inconvenience.”

In atare conditii, pariorilor romani nu le-au mai ramas decat posibilitatea de a-si deschide cont la urmatoarele case de pariuri: Unibet, Sportingbet, Winmasters, William Hill, 10Bet etc.

La momentul redactarii acestui articol, spre bucuria noastra, suntem incantati sa va anuntam ca Betclic accepta pentru moment si clienti din tara noastra. Lucru valabil si pentru Betfair, in cazul in care doriti sa va familiarizati cu ceea ce se intampla in cadrul unei agentii de tip betting-exchange.

Noxwin este, iarasi, o alta casa de pariuri interesanta, ce merita testata fie si pentru simplul fapt ca le ofera jucatorilor romani un bonus de 50% de pana la 200 RON.

Ce se intampla cu jucatorii care aveau bani in contul Bet-at-Home?

Recunoscuta de-a lungul timpului ca o casa de pariuri online foarte serioasa, Bet-at-Home isi va respecta promisiunile si de aceasta data. Cu alte cuvinte, nu trebuie decat sa contactati serviciul de relatii cu clientii si sa solicitati virarea banilor intr-un cont bancar indicat de dumnevoastra. Numele, prenumele si contul bancar sunt datele pe care trebuie sa le trimiteti spre service.ro@bet-at-home.com.

Retragerile au loc in 2-3 zile bancare, insa dat fiind situatia speciala in care ne aflam, nu e exclus ca durata acestui transfer sa se poata intinde pe parcursul unei saptamani. Aveti rabdare si fiti sigur ca va veti incasa banii din partea unei agentii online care, probabil, va reveni cat de curand in Romania.

Pariem pe acest lucru, ca de altfel si pe o revenire spectaculoasa a celor de la Bet365!