Bet365 ramane cea mai buna casa de pariuri din lume

In pofida faptului ca se poate spune cu greu despre o casa de pariuri ca este cea mai buna din lume, din punct de vedere al serviciilor oferite, putem risca un asemenea verdict in momentul in care intervine in discutie un brand atat de cunoscut precum Bet365.

Desi nu accepta clienti noi din Romania in momentul de fata, aceasta casa de pariuri a fost declarata ani de-a randul pe locul 1 in topul preferintelor jucatorilor din intreaga lume. Intr-un sondaj recent realizat, nu mai putin de 70% dintre cei care pariaza online au ales acest bookmaker in dauna altor nume destul de cunoscute din industrie.

Motivele pentru care Bet365 este atat de ravnita in randul jucatorilor romani consta intr-o suita de avantaje pe care compania britanica o prezinta in incercarea sa de a acapara cat mai multi clienti din intreaga lume. Si dupa cum spuneam, Romania nu face rabat de la aceasta regula, cu atat mai putin cu cat Bet365 este prezenta pe majoritatea site-urilor de pariuri, cat si in cadrul discutiilor purtate pe diferite forumuri de specialitate.

Mai presus de toate acestea, Bet365 reuseste sa iasa in fata cu o oferta vasta de pariuri. Nimeni nu poate rivaliza cu acest colos in ceea ce priveste oferta de pariuri, Bet365 reusind sa adune sub aceeasi cupola, bet365.com, atat discipline sportive cunoscute publicului roman (vezi fotbal, baschet, hochei, handbal, s.a.), cat si altele mai putin incercate de catre compatriotii nostri, cum ar fi golf, badminton, squash, trotting, s.a.m.d.

Frumusetea acestor sporturi o constituie si posibilitatea de a paria LIVE peste mai bine de 50% din evenimentele disponibile pre-meci. Practic, nu exista moment al zilei in care clientii Bet365 sa nu poata paria pe cel putin un eveniment LIVE, fie ca este vorba despre fotbal, cricket, baschet, golf sau orice alta intrecere sportiva.
In plus de asta, cateva meciuri sunt transmise si video in consola de pariuri live, parca pentru a avea o imagine si mai clara asupra a ceea ce merita pariat.

In alta ordine de idei, serviciul clienti este unul aproape ireprosabil. Solicitarile (si eventualele nelamuriri ce pot aparea) pot fi discutate pe larg cu oamenii de la suport si, mai apoi, rezolvate. In caz contrar, Bet365 va ofera posibilitatea de a va adresa unui arbitru pentru a solutiona anumite litigii.

De asemenea, bine de stiut ar fi faptul ca serviciul de relatii cu clientii este disponibil si in limba romana, ca de altfel si sectiunile de pariuri, cazinou, bingo sau poker ale portalului bet365.com.

Cat priveste metodele disponibile de plata, tranzactiile pot fi realizate fara prea multe batai de cap prin intermediul cardurilor (de credit sau de debit), transferurilor bancare, cec si altele, inclusiv Paypal sau Skrill (vechiul Moneybookers).

Succesul lui Bet365 se datoreaza si bonusurilor oferite in mod constant de catre aceasta companie, care nu a ezitat sa isi respecte clientii din Romania nici macar atunci cand a ajuns in topul celor mai bune case de pariuri din lume. Ei bine, acest lucru spune multe despre Bet365 si poate veni ca o recomandare pentru cei care nu stiu inca la ce agentie de pariuri online sa apeleze in momentul in care isi fac intrarea in lumea jocurilor de noroc!