Click aici pentru a incasa ACUM bonusul de bun venit in valoare de 20€ de la Betfair!

In august, 1999, Andrew Black si Edward Wray au inceput sa dezvolte conceptul Betfair, acela in care un parior pariaza impotriva celuilalt, iar casa de pariuri, care functioneaza aici mai degraba ca un intermediar intre cele doua parti, percepe un mic comision de pe urma fiecarui pariu efectuat. Astazi, la un deceniu si jumatate distanta de lansarea Betfair, Betfair este cea mai mare agentie de betting exchange din lume.

In comparatie cu agentiile de pariuri normale, in cadrul carora utilizatorii pariaza impotriva acestora, la Betfair situatia este ceva mai complicata, in sensul in care, generic vorbind, pariorul x pariaza impotriva pariorului y. Cu alte cuvinte, pariorii pot miza pe o echipa/ sportiv sa castige (pariu normal sau BACK) sau, dimpotriva, pot opta sa parieze ca o echipa/ sportiv sa piarda (pariu invers sau LAY).

Principalele lucruri care atrag jucatorii sa isi deschida cont pe betfair.com constau in urmatoarele: reputatia acestui betting exchange, cotele excelente oferite si, nu in cele din urma, serviciile de livestreaming, cu inregistrari video live ale tuturor curselor de cai si de ogari de pe teritoriul Marii Britanii, cat si din alte locatii, precum Franta sau Australia, pentru a da doar cateva exemple.

Cel putin la nivel teoretic, cotele oferite de Betfair sunt in general mai bune decat cele din cadrul altor jucatori de pe piata de gambling. In ciuda faptului ca Betfair sustine ca acestea sunt cu aproximativ 20% mai mari, lucrurile nu stau chiar asa. Cel putin nu atunci cand sunt puse fata in fata Betfair si Bet365. Indiferent ca vorbim despre principalele meciuri de fotbal din campionatele Europei, acolo unde, e drept, Betfair exceleaza, pariorii avand posibilitatea de a plasa pariuri de ordinul catorva zeci de mii de euro, Bet365 nu se lasa mai prejos si contracareaza printr-o piata extrem de competitiva de handicapuri asiatice. Cu alte cuvinte, diferentele de cote nu sunt intr-atat de mari. In plus de asta, lichiditatile Betfair sunt mai degraba mici atunci cand intervin in discutie competitiile nesemnificative de pe batranul continent si din lume, in general.

Daca Bet365 va ofera posibilitatea de a putea paria pe aproape orice campionat de fotbal din lume, incluzand aici si Uganda, Ghana sau Maroc, printre altele, Betfair nu merge pana intr-acolo incat sa includa in meniul din stanga paginii (meniul de pariere) cote din respectivele intreceri. Cat despre meciurile de Liga 2 de pe la noi, din nou, aceeasi problema – lipsade lichiditati.

Scazand din cotele promise, cu aproximativ 20% mai mari, “spune” Betfair, si comisionul perceput in urma fiecarui pariu catigat (5%), realizam ca acest bookmake nu este atat de valoros precum pretindea a fi initial.

Cui este utila insa aceasta casa de pariuri tip betting exchange? Pariorilor profesionisti, care au la dispozitia lor un bot cu ajutorul caruia ridica in mod constant de pe site. Pentru a putea construi un astfel de bot insa, aveti la dispozitie doua solutie: fie il cumparati in contul unei sume generoase de bani (unii boti pot ajunge si pana la cateva mii de euro), fie il faceti dumnevoastra, dupa bunul plac si, desigur, in deplina siguranta. Pentru ca, in cazul in care nu stapaniti prea bine aceste lucruri, puteti pierde sume colosale.

Ce face acest bot mai exact? Pe scurt, se ocupa de plasarea pariurilor in locul dumnevoastra. Multi jucatori aleg sa parieze pre-meci pe cotele pe care le considera ei valoroase, iar dupa inceperea meciului (uneori, chiar si inainte cu cateva minute) apasa LAY (sau BACK) astfel incat sa aiba un castig minim garantat. Un bot poate lucra pentru dumnevoastra 24/7!

Betfair este atat de primitoare si prin prisma sporturilor din care aveti de ales, dupa cum urmeaza: fotbal american, atletism, reguli australiene, bandy, baseball, baschet, box, sah, sporturi de contact, cricket, ciclism, darts, sporturi galice, jocuri, golf, curse de ogari, Rugby League, Rugby Union, curse de cai, polo, volei, tenis, fotbal, snooker, sporturi de iarna si multe altele. Lista cuprinde, de asemenea, si evenimente care au o mai putina legatura cu sportul, indiferent ca este vorba despre alegeri parlamentare, emisiuni tv tip reality show, alegeri prezidentiale, etc.

Din pacate pentru clientii romani, Betfair nu ofera un bonus la inregistrarea pe site, insa accepta de cativa ani incoace depunerile efectuate prin intermediul cardurilor bancare. In ceea ce ne priveste, recomandam Skrill atat pentru depuneri, cat si pentru retrageri!

Review Betfair

200€Bonus
Valoare Bonus
Depuneri / Retrageri
Suport Clienti
Cote
Pariuri Live

5

EXCELENT

Rating vizitatori: 5 (146 voturi)

Metode de plata

Visa Visa Visa Visa Visa Visa

Metode de contact