BonusReviewWebsite
1
1000 RONReviewwww.winmasters.com
2
150 RONReviewwww.unibet.com
6
200 €Reviewwww.betfair.ro
3
200 RONReviewwww.sportingbet.ro
8
1000 RONReviewwww.888sport.ro
4
0Reviewwww.betstars.ro
7
1000 RONReviewwww.eFortuna.ro
3
1500 RONReviewwww.netbet.ro
3
200 RONReviewwww.betano.com
3
Reviewwww.mozzartbet.ro
3
900 RONReviewwww.maxbet.ro
3
1000 RONReviewwww.circus.ro
5
Reviewwww.stanleybet.ro
9
Reviewwww.casapariurilor.ro
3
Reviewwww.superbet.ro
3
Reviewwww.baumbet.ro
3
Reviewwww.favbet.ro

Pariurile online prezinta un interes deosebit pentru jucatorii romani, care, ati ghicit, inainte de toate, au nevoie de bani pentru a-si putea face un nume in acest domeniu de activitate. Si cum acestia sunt din ce in ce mai putini, datorita crizei financiare pe care o traversam de cativa ani buni, pariorii apeleaza la diferite subterfugii pentru a-si construi un bankroll solid, capabil sa duca in “spate” o serie cat mai lunga de pariuri necastigatoare. Bonusurile, promotiile si ofertele sunt, asadar, principalele unelte pe care le vor folosi utilizatorii in ideea rotunjirii sumelor din cont, astfel incat, la sfarsitul zilei acestia sa ajunga la concluzia ca timpul si sumele investite au meritat tot efortul depus.

Pentru a atrage cat mai multi utilizatori, agentiile de pariuri online au conceput diverse scheme de recompensare a propriilor clienti. Ideea principala, insa, este aceea de a nu va ghida in mod exclusiv dupa bonusul oferit de catre fiecare bookmaker in parte. Cu alte cuvinte, casa de pariuri care propune cel mai mare bonus de pe piata nu este totodata si cea mai de incredere.

Exceptia poate fi considerata in momentul de fata Bet365, care se adreseaza deopotriva pariorilor incepatori, cat si celor profesionisti. Daca primii vor aprecia acest bookmaker in special prin prisma bonusului oferit la prima depunere, 200 RON (100%), cea de-a doua categorie de jucatori va lua in calcul mai cu seama limitele foarte mari de pariere, comparativ cu ceea ce are de oferit agentiile concurente.

Iata in cele ce urmeaza cateva metode cu ajutorul carora puteti aduna cativa banuti in plus inca de la inregistrarea pe site!

1. Bonusul de bun venit – bani cash

La inregistrarea pe site, o buna parte din partenerii nostri, in speta casele de pariuri, va vor oferi un bonus de bun venit. Acesta vine de multe ori sub forma de bani cash, care pot fi mai apoi retrasi indeplinind anumite cerinte (sau conditii) de rulare. Termenii si conditiile acestor promotii difera de la o casa la cealalta, utilizatorul fiind nevoit, inainte de toate, sa accepte respectivele cerinte pentru a lua parte si, implicit, pentru a se bucura de beneficiile sale.

Cu toate ca in ultima perioada cerintele de rulare au devenit din ce in ce mai aspre, exista in continuare agentii online capabile sa ofere un bonus mai mult decat decent (vezi agentia de pariuri sportive online Bet365), la pachet cu o doza corespunzatoare de transparenta. In cadrul Bet365 totul se realizeaza in mod transparent, fapt care a si condus la un numar impresionant de utilizatori romani care si-au deschis cont pe site.

Strict din punctul nostru de vedere, transparenta tranzactiilor si, in general, a operatiunilor intreprinse pe site este necesara pentru ca pariorii sa se simta protejati si corect tratati de catre partenerii sai, casele de pariuri in cazul de fata.

Daca Bet365 ofera un bonus de 100% pana la 200 RON fiecarui nou utilizator inregistrat de site, alte case de pariuri online apeleaza la un procent o idee mai mic (75% sau 50%)… sau si mai mic (25%, respectiv 10%).

2. Bonusul de bun venit – pariu gratuit

Spre deosebire de primul caz, in cadrul acestui bonus veti primi o anumita suma pe care o puteti paria pe anumite cote (cota minima este stabilita de fiecare bookmaker in parte), pariorul ramanand finalmente doar cu profitul rezultat.

Iata si un exemplu in acest sens: depuneti suma de 100 de lei la casa de pariuri X. Bonusul oferit consta intr-un pariu gratuit in valoare de 50% din primul depozit efectuat (asadar, 50 de lei). Mizati 50 de lei (pariul gratuit) pe victoria lui Manchester United impotriva lui Chelsea la o cota de 2.50, “diavolii” lui David Moyes se impun, moment in care dumneavoastra, in loc sa ridicati 125 de lei (deci, un total de 225 de lei in cont), ca la punctul 1), veti avea in cont acei 100 de lei depusi + 75 de lei (profitul curat rezultat in urma pariului).

3. Freebets, vouchere

Spre deosebire de agentiile de cartier, casele de pariuri online organizeaza pe parcursul anului diferite campanii de fidelizare a clientilor. Si ce alt mod mai bun de a-ti rasplati clientii decat cu un pariu gratuit fara o depunere prealabila? Campaniile de promovare au avut loc de-a lungul timpului si prin intermediul principalelor publicatii de sport, cu ajutorul carora, Bet-at-Home, spre exemplu, acorda in mod periodic diverse vouchere cadou (de 5 sau 10 euro).

Pariorii romani pot produce sume frumoase, de asemenea, si gratie returnarilor de mize din cadrul anumitor evenimente speciale sau a bonusurilor oferite cu ocazia plasarii primului pariu pe platforma de mobil a site-ului.

Pariază legal

Agențiile de pariuri recomandate de site-ul nostru sunt licențiate de către ONJN.

Casa ta de pariuri preferata?

VoteazaRezultate