Casa Pariurilor are meritul de a se numara printre primele case de pariuri din Romania ce si-au manifestat intentia de a obtine licenta pentru organizarea de jocuri de noroc online. Aceasta agentie a efectuat si modificarile aferente in aceasta directia: interfata mai buna si un mediu virtual prietenos cu toti utilizatorii ce ajung pe pagina web www.casapariurilor.ro.

Casa Pariurilor, in speta fosta Astra Sports Bets, a cunoscut un succes imens si in offline, acolo unde isi desfasoara in continuare activitatea cu ajutorul celor peste 200 de agentii impanzite in toata tara. Multi clienti ai acestei agentii prefera sa isi creeze propriile bilete acasa, in intimitate, pentru ca apoi sa se deplaseze la sediul cel mai apropiat pentru a plasa pariurile. Acum nu mai este nevoie asa ceva, in conditiile in care Casa Pariurilor este disponibila si online, in regim non-stop. Platforma a fost recent revizuita si corespunde asteptarilor pe care le-ar avea pariorii aflati la inceput sau chiar de nivel mediu.

Pariorii profesionisti, spre deosebire de primele doua categorii de jucatori, accesa acest site doar in situatiile in care pot beneficia de cote mai bune in cadrul unor evenimente foarte pariate in mediul online. Evenimente care cunosc, de regula, cresteri si scaderi drastice de cote.

Crearea unui cont la Casa Pariurilor

Procesul de inregistrare pe site este compus din doua sectiuni, dupa cum urmeaza:

1) Detaliile dumneavoastra: nume utilizator, adresa email si doua casute in care trebuie sa introduceti si sa confirmati parola pentru care ati optat;

2) Verificare date: nume si prenume, data nasterii, CNP, adresa, oras, tara si un numar de telefon la care sa puteti fi contactat.

La final, bifati casuta pentru a confirma acceptul termenilor si conditiilor si apasati butonul “INREGISTRARE”!

Metode de plata disponibile pe casapariurilor.ro

Odata inregistrat pe casapariurilor.ro, puteti efectua si primul depozit in contul dumneavoastra. Aveti in acest sens la dispozitie sectiunea ePortofel, undeti veti gasi la un clic distanta urmatoarele optiuni de depunere: Card de credit (MasterCard, Maestro si Visa Electron), transfer bancar (ordin de plata) si Skrill. Daca optati pentru aceasta din urma metoda de depunere, luati in calcul faptul ca suma minima ce poate fi depusa pe site este de 50 de lei.

Casa Pariurilor nu ofera pentru moment posibilitatea de a va alimenta contul via Paysafecard, optiune prezenta in cadrul mai multor operatori online de pe la noi. Cu toate acestea, in conditii normale, cardul bancar si portofelul digital Skrill ar trebui sa fie suficiente pentru o mare parte din pariorii romani!

Casa Pariurilor – Cote si oferta de pariere

Pariorii incepatori, obisnuiti cu cotele oferite de casele de pariuri terestre, vor fi multumiti de ceea ce ofera Casa Pariurilor. Cei care au trecut si pe la alti bookmakeri cu mai mari pretentii, in schimb, vor stramba din nas la ceea le propune Casa Pariurilor. In comparatie cu Unibet, oferta de pariere a Casei Pariurilor pune un mare accent pe 9-10 sporturi importante si cam atat. Fotbal, tenis, handbal, baschet, baseball, hochei pe gheta si alte cateva. Cotele afisate pe site sunt similare cu cele oferite de celelalte case online licentiate.

Daca optiunile de pariere pentru un meci de fotbal sunt mai degraba limitate, lipsind pariurile speciale pe care le ofera din abundenta Superbet, nici sportul alb (tenis) nu impresioneaza din acest punct de vedere. Fiecare meci de tenis mai important vine “impachetat” cu 5-6 optiuni, si anume: castigator, cine ia primul set, scor corect, handicap game-uri, total game-uri si castiga minim 1 set. Ne-ar fi placut sa avem si handicapuri ajustabile, spre exemplu!

In alta ordine de idei, putem arunca de distractie cativa lei si pe cele mai importante loterii!

Casa Pariurilor dispune, de asemenea, si de o platforma mobila plus nelipsita consola de pariuri live. Desi nu vine cu inovatii in domeniu, aceasta agentie pare sa cunoasca destul de bine apetitul jucatorilor romani pentru pariuri live si, drept urmare, include in oferta un numar destul de cuprinzator de evenimente. Unele dintre ele pot fi vizionate si video, inclusiv de utilizatorii care nu si-au alimentat contul!

In afara bonusului oferit in cadrul pariurilor multiple (vezi termenii si conditiile), Casa Pariurilor nu se promoveaza momentan cu o alta promotie dedicata special jucatorilor romani!

Pariază legal

Agențiile de pariuri recomandate de site-ul nostru sunt licențiate de către ONJN.

Casa ta de pariuri preferata?

VoteazaRezultate