Copa America 2016

Copa América Centenario este marele turneu internațional de fotbal din America de Sud. Competiția celebrează 100 de ani de existență în această vară și este ediția cu numărul 46, de la crearea sa în 1916. Este pentru prima dată în istorie când se desfășoară în afara continentului sud american și este organizată în colaborare cu CONCACAF (Confederația de Fotbal pentru America de Nord, Centrală și Caraibe) ca o ediție specială, conținând 16 echipe, în loc de 12 – cum se întâmplă în mod normal.

Copa America va avea 32 de meciuri și se va disputa în perioada 3-26 iunie. Uruguay este echipa care deține cele mai multe trofee în acest moment, urmată de Argentina cu 14 cupe, Brazilia cu 8 cupe, Paraguay și Peru 2. Bolivia, Ecuador și Chile au fiecare câte o cupă.

Un alt lucru important de menționat este faptul că națiunea câștigătoare a acestui turneu nu va primi o invitație la Cupa Confederațiilor 2017, pentru că Chile s-a calificat deja câștigând ediția din 2015 a Copa America.

Pariuri Gratuite Copa America

Marile case de pariuri din România au început promoțiile pentru Copa America, inclusiv câteva dintre cele mai bune pe care le-am văzut până acum. Cote incredibile, pariuri gratuite sau cu risc 0 (banii înapoi dacă pierzi). Vă aducem cele mai bune cote la Copa America pentru fiecare meci, începând cu cele din grupe.

Cei mai mari bookmakeri din România oferă promoții incredibile. Spre exemplu, la Unibet, dacă recomanzi site-ul unui prieten primiți amândoi 100 RON plus un Pariu Gratuit de 120 RON. Dacă nu ești deja client al Unibet, atunci îți poti deschide un cont gratuit pentru care primești un alt bonus – un pariu fără risc de 150 RON pe meciul tău preferat din Copa America.

Nu uita – îți poți deschide conturi la câte case de pariuri online vrei. Nu te costă nimic, de aceea mulți pariori profesioniști au conturi la mai mult de o casă de pariuri. Este chiar recomandat să faci asta, pentru că mai multe conturi înseamnă mai multe șanse de acces la cote de calitate, oferte speciale. Astfel, poți găsi cele mai bune cote și poți prinde profituri imense pentru meciurile din Copa America.

Betfair este o casă de pariuri cu o ofertă și mai atractivă – un bonus de 100% pentru o depunere de până la 200 EUR. Astfel îți poți maximiza șansele de a câștiga și mai mult.

Casa de pariuri Winner nu lasă un astfel eveniment de anvergură să treacă neobservat, motiv pentru care pune la dispoziția pariorilor o oferta extrem de interesantă. Promoția este disponibilă atât pe site, cât și în agențiile fizice și se referă la bani înapoi pe care îi primești atunci când pariezi pe un anumit număr de evenimente și câștigi. Dacă pariezi pe un total de 21 de meciuri și câștigi, primești 100% banii înapoi + câștigurile tale.

De ce este această ediție de Copa America una specială?

În această ediție se vor introduce și reguli noi, cu scopul de a face jocul mai spectaculos:

Va exista tehnologie video pentru linia porții
Nu se mai acordă cartonaș roșu, ci doar galben, pentru faultul din postura de ultim apărător
Va fi permisă o a patra schimbare în extra-time

Pariază legal

Agențiile de pariuri recomandate de site-ul nostru sunt licențiate de către ONJN.

Casa ta de pariuri preferata?

VoteazaRezultate