Cum sa alegi o casa de pariuri in 2015?

La o prima vedere, putem avea falsa impresie ca alegerea unei case de pariuri care sa se potriveasca preferintelor noastre poate fi un lucru lesne de realizat, insa in momentul in care suntem pusi in aceasta situatie, avem nevoie de un timp de gandire si, evident, de pus la punct cateva criterii pentru a avea inca din start o idee asupra a ceea ce cautam. Ei bine, despre aceste criterii vom vorbi mai pe indelete in randurile urmatoare, cand vom ataca rand pe rand starea financiara, usurinta cu care putem plasa pariuri, posibilitatea de a depune, respectiv retrage in orice moment al zilei, optiunile de pariere si bonusurile propuse.

Primul lucru pe care il vom atinge este, bineinteles, starea financiara a companiei unde urmeaza sa ne plasam banii. Privind totul sub forma unei investitii, nu e greu de imaginat ca ne dorim ca banii nostri sa ajunga intr-un loc sigur, de unde sa ii putem retrage oricand dorim, fara tergiversari si alte actiuni menite a obstructiona bunul mers al existentei noastre online pe acest palier.

Capacitatea unei case de pariuri de a-si plati imediat clientii reprezinta, daca doriti, primul lucru pe care ar trebui sa il bifam cu succes in dreptul fiecarui jucator de pe piata de jocuri de noroc online. In caz contrar, am face bine sa evitam acel bookmaker, cu atat mai mult cu cat industria pariurilor este una vasta, la colt asteptandu-ne si alte case de pariuri la fel de potrivite pentru noi sau poate chiar o clasa peste prima noastra alegere.

Experienta in domeniu spune, din nou, cate ceva despre casa de pariuri pe care o vom alege finalmente. In acest sens, puteti citi pe Internet pareri vizavi de comportamentul caselor de pariuri fata de milioanele de clienti care le pasesc zilnic pragul.

Clientii romani sunt deopotriva interesati sa poata efectua plati oricand doresc, iar retragerile sa nu dureze prea mult timp. Daca la inceputuri erau incantati de a avea banii in cont in 3 zile lucratoare, astazi majoritatea caselor de pariuri nu se intind pe o perioada mai lunga de doua zile. Asta, desigur, in raport direct cu modul in care opereaza si bancile la care v-ati deschis card. Cardurile Visa Electron de la ING si BCR dispun de aproximativ aceiasi termeni de livrare in siguranta a banilor, fapt pentru care vi le si recomandam pentru tranzactiile online.

Cunoscand cat de important este fotbalul pentru jucatorii din Romania, e de la sine inteles ca respectiva casa de pariuri ar trebui sa aiba fotbal cat cuprinde, atat din campionatele romanesti, cat si din afara granitelor, acolo unde au loc meciurile care conteaza cu adevarat. Pe langa fotbal, insa, trebuie sa gasim si meciuri de baseball, baschet, handbal, hochei pe gheata, tenis si multe altele, tocmai in ideea unei diversificari, astfel incat sa nu ramanem setat doar pe un sport anume.

Cu toate ca de foarte multe ori pariorii romani urmaresc acest din urma aspect – bonusurile – ne-am gandit sa incheiem cu EL din simplul motiv ca bookmakerul cu cele mai bune promotii si bonusuri nu este in mod neaparat cel mai bun. Primeaza, asadar, chestiunile explicate pe indelete mai sus, iar daca doriti si un pont in acest sens, atunci nu ne mai ramane decat sa va indreptam atentia spre casa de pariuri online Unibet!