Vrei sa pariezi online? (ghid complet)

Exista in momentul de fata probabil sute de case de pariuri sportive online la care va puteti deschide cont, tocmai de aceea inregistrarea pe site poate parea ceva extrem de complicat la o prima vedere. Acest lucru nu este valabil in online, tinand cont ca marile companii, si nu numai, incearca pe cat posibil sa le ofere clientilor sai posibilitatea de a-si deschide cont extrem de rapid, practic, prin simpla completare a datelor cu caracter personal. Aveti in cele ce urmeaza cei patru mari pasi pe care trebuie sa ii urmati pentru a va deschide cont la o casa de pariuri sportive online!

Tineti cont in acelasi timp de faptul ca aceste reguli sunt general valabile pentru toate site-urile agentiilor de pariuri online, cu mentiunea ca fiecare bookmaker in parte are specificul ei. Intrati pe acele site-uri pentru a avea la dispozitie tot ceea ce este necesar pentru a va inscrie pe site si, nu in cele din urma, pentru a beneficia de bonusurile si promotiile existente!

Pasul 1. Alegerea casei de pariuri sportive

Inceputul este unul extrem de simplu. Pentru a paria online nu trebuie decat sa verificati lista caselor de pariuri recomandate de noi. Aveti in acest sens recenzii ample in cadrul carora s-a marsat pe avantajele si dezavantajele pe care le prezinta fiecare casa de pariuri in parte.

In momentul in care v-ati decis asupra casei de pariuri la care doriti sa va deschideti cont, nu trebuie decat sa apasati pe linkul respectiv. Veti fi mai apoi dusi automat catre site-ul dorit.

Daca agentia de pariuri aleasa are un site tradus in limba romana, atunci va fi extrem de simplu sa gasiti butonul “Inregistrati-va acum” sau ceva similar. Lucru valabil si in cazul agentiilor online care nu au site-ul tradus. In acest din urma caz va trebui sa fiti cu ochii in patru la butonul etichetat “Join Now”.

Odata ce ati apasat butonul respectiv, veti fi automat directionat spre pagina unde trebuie sa completati informatiile personale.

Pasul 2. Crearea contului de pariere

Inainte de toate, pentru a incepe sa pariati, veti avea nevoie de un cont de pariere. Aveti mai jos setul de informatii necesare pentru crearea contului de pariere:

– introduceti datele cu caracter personal (nume, prenume, adresa la care locuiti, data de nastere, adresa de email, s.a.m.d.);

– optati pentru un nume de utilizator (username) si o parola, dimpreuna cu adresa de email mentionata mai sus;

– dupa ce ati introdus datele specificate anterior, apasati pe butonul pe care scriere “Deschidere Cont” – sau ceva similar (sau Open Account);

– verificarea contului dumneavoastra se va efectua initial pe email, acolo unde veti primi un mesaj cu toate informatiile necesare. Contul dumneavoastra va fi activat in momentul cand veti apasa pe linkul trimis via email.

Pasul 3. Efectuarea primului depozit

Din momentul in care ati completat toate campurile necesare deschiderii propriu-zise a contului, va aflati la un singur pas de efectuarea primului pariu. Pentru a paria aveti nevoie de alimentarea contului cu bani. Aveti din nou o lista de lucruri pe care trebuie sa le urmati pentru a alimenta contul!

– multe case de pariuri online permit utilizatorilor sai sa isi deschida cont fara sa depuna;

– daca acest lucru nu este valabil si pentru casa de pariuri asupra careia v-ati oprit, nu trebuie decat sa selectati metoda prin care doriti sa depuneti bani in cont;

– odata selectata apasati pe butonul “Depune” (sau Deposit);

– istoricul tranzactiilor poate fi vizualizat direct din contul de pariere (din “Contul meu” sau My Account).

Pasul 4. Plasarea primului pariu

Majoritatea caselor de pariuri au meniul de pariere in partea stanga a paginii. Nu trebuie decat sa intrati acolo si sa optati pentru sportul dorit, indiferent ca este fotbal, baschet, tenis, cricket, motorsport, sporturi de contact, ciclism sau orice alta disciplina sportiva prezenta acolo.

Alegeti sportul favorit, competitia vizata si, in cele din urma, meciul pe care l-ati analizat in prealabil. Faceti clic pe meci si veti fi directionat spre o pagina in care veti gasi majoritatea optiunilor de pariere disponibile. Alegeti cota care va convine, undeva in partea dreapta a paginii va aparea si biletul de pariere, introduceti miza si apasati pe butonul “plasare pariu” (sau placing bet).

Felicitari! Tocmai ce ati reusit sa plasati cu succes primul pariu din cariera dumneavoastra de jucator!