De ce limiteaza Bet365 conturile jucatorilor?

Daca ar fi sa intocmim un top al celor mai reusite case de pariuri sportive online prezente pe piata romaneasca de gambling, Bet365 ar fi cu siguranta numarul 1, urmata la cateva lungimi distanta de catre alte branduri foarte cunoscute de catre compatriotii nostri.

In pofida tuturor avantajelor pe care le prezinta aceasta casa de pariuri, despre care tot am facut referire ori de cate ori ni s-a oferit ocazia, e bine de stiut faptul ca exista si o serie de dezavantaje de care ne putem izbi inregistrandu-ne pe site si devenind, practic, clienti Bet365.

Cel mai important dezavantaj, din pacate, ramane limitarea conturilor de pariere. O practica foarte cunoscuta in randul caselor de pariuri si a cazinourilor, care incearca sa isi protejeze investitiile si, in mod evident, sa isi maximizeze profiturile inlaturand inca din start clientii care castiga foarte des, ridicand in mod constant sume de ordinul catorva mii bune de euro.

Este si cazul Bet365, dupa cum spuneam, care nu accepta in ograda sa pariori care sa castige in mod frecvent pe site. In spatele acestui colos in materie de pariuri online, dar nu numai, exista un beculet rosu care se porneste de fiecare data cand un jucator devine neprofitabil pentru companie.

Pentru a fi si mai precisi in exprimare, NU, clientii care castiga sume de cateva sute de euro foarte probabil nu vor fi limitati. Pariorii profesionisti, in schimb, sau cei care fac arbitrage sunt inlaturati in secunda doi de pe site. Avand conturile limitate, acestia practic nu mai pot apela la o suplimentare a mizei, lucru care se intampla pana acum.

Mizele de 3600 de euro (sau chiar mai mult) se transforma brusc in sume de cateva zeci de euro, in timp ce meciurile din Liga Campionilor sau orice alta competitie importanta nu vor mai fi atat de pasionante cum se intampla pana acum.

Lipseste, deci, acel ceva care transformau intrecerile sus-amintite intr-un spectacol, dublat la randul sau de adrenalina acumulata in momentul in care clientul Bet365 arunca in joc 1000 de euro, sa spunem, pe un eveniment anume.

Cat priveste solutionarea acestui inconvenient, din cate se pare nu exista nicio solutie in acest sens. Se poate apela, totusi, la rude sau cunoscuti, imprumutandu-le cardul si inregistrandu-va pe site un alt cont pe care sa il folositi pana Bet365 va depista aceasta neregula si il va limita pe cale de consecinta.

In cazul in care dispuneti de un numar mare de prieteni sau faceti parte dintr-o familie numeroasa, glumind putin, aveti la dispozitie tot atatea incercari. Altfel, va trebui sa va reorientati catre alti bookmakeri care sa se apropie catusi de putin de calitatile casei de pariuri sportive online Bet365.

Va puteti muta operatiunile fie la un betting exchange, fie la o casa de pariuri unde limitele de pariere sunt foarte consistente, neexistand pericolul de a fi limitat cu foarte mare usurinta. Pinnaclesports sau Sbobet sunt doar doua din numele care ne vin in momentul de fata in minte, in conditiile in care lista este una putin mai lunga.