De ce pierd majoritatea pariorilor?

Este arhicunoscut faptul ca foarte multi pariori din cei care aleg sa desfasoare aceasta activitate fie din pura placere sau pentru a-si castiga traiul, pierd intr-o proportie foarte mare. In jur de 90% dintre acestia, pentru a fi si mai precisi. In momentul in care pariorii ajung in stare de faliment si nu mai au ce sa parieze, cineva isi asteapta cumitel randul, s.a.m.d.

Motivul principal pentru care pariorii romani, dar nu numai, ajung sa piarda il constituie managementul defectuos al banilor. E de la sine inteles ca, pariind dupa ureche si folosind mizele dupa propriul plac, nu veti ajunge prea departe. Un parior trebuie sa vada toata aceasta activitate ca pe o investitie; dublarea mizelor dupa un pariu pierdut nu poate reprezenta niciodata o masura demna de luat in seama (sistemul Martingale).

In cartile care s-au scris cu privire la pariurile sportive si modul in care putem atinge un oaresce nivel in acest domeniu se pune mare accent pe money management si bankroll.

In Romania, spre exemplu, cei mai multi bani merg pe meciurile de fotbal, in apropiere situandu-se si alte discipline sportive precum tenis sau baschet, la fel de interesant pentru jucatori parand a fi si hocheiul pe gheata, in special in sezonul rece.

Fiind un sport atat de pariat si de cunoscut in randul jucatorilor romani, cat mai ales al traderilor, este practic din ce in ce mai greu sa avem castig de cauza in fata caselor de pariuri. Cotele sunt, deci, importante in acceptarea unui pariu sau nu, in cota propusa.

Majoritatea pariorilor cunosc destule informatii cu privire la sporturile pe care le vor accesa pe viitor, dar cad in diferitele plase intinse de bookmakeri pe parcurs. Tocmai de aceea este important sa alegeti casa de pariuri care vi se potriveste; pentru a nu ramane incurcati in diferite scheme de bonus, tineti cont ca Bet365 este o casa de pariuri online foarte transparenta, care are grija de clientii sai, respectandu-i si tratandu-i atat de bine astfel incat acestia se intorc pe site ori de cate ori simt nevoia de a paria.

Un alt motiv pentru care majoritatea pariorilor pierd in mod constant sume frumoase la pariuri il constituie nerabdarea acestora in a gestiona anumite situatii. Pe langa folosirea arhicunoscutului sistem Martingale, acestia ajung de foarte multe ori in situatia de a spune “totul sau nimic”. Si, evident, de cele mai multe ori se aleg cu nimic. Depunerea banilor intr-un cont virtual, pe site, le ofera clientilor caselor de pariuri o oarecare stare de liniste, in sensul rau al cuvantului.

Pariorilor incepatori le ia ceva timp pana sa se obisnuiasca cu acest nou mod de a paria, intampinand cu entuziasm fiecare nou lucru descoperit pe site. Si, slava Domnului, ca sunt foarte chestii de descoperit aici, in conditiile in care, sa recunoastem, pariurile online prezinta o sumedenie de avantaje atunci cand sunt puse fata in fata cu cele clasice, de la coltul strazii!

De ce pierd oamenii la pariuri? Motivele sunt multiple, pornind de la prea multa adrenalina si incheind, poate, cu un money management precar, insuficient de bine pus la punct pentru a ne lua la “tranta” cu toate impedimentele ce ne vor aparea in cale in aceasta lume nebuna.