Articole
De ce se retrag casele de pariuri din Romania

De ce se retrag casele de pariuri din Romania

bookmakers-withdrawalUltimii ani nu au reprezentat tocmai o adiere de vant pentru pariorii romani, in conditiile in care acestia aveau sa asiste, rand pe rand, la disparitia catorva branduri cunoscute de pe piata romaneasca.

Motivele, pentru ca nu este doar unul, incep de la putinii bani pe care ii pariaza jucatorii romani, fireste, in comparatie directa cu clienti din alte tari, fie ele si est-europene, cat si de aparitia acelor “bonus hunteri”, nimic altceva decat jucatori care au incercat de-a lungul timpului sa goleasca visteriile caselor de pariuri prin practici nesanatoase si, spunem noi, deloc corecte in raport cu casa de pariuri (sau, mai bine spus, casele de pariuri) la care isi deschideau cont.

Aceasta din urma “specie”, intre ghilimele fie spus, avea si inca mai are prostul obicei de a depune bani pe site, incaseaza bonusul aferent noilor inregistrati, efectueaza rulajul cerut, apasa butonul “retrage”, incheindu-si conturile cu respectiva casa de pariuri. Asta pana cand, bineinteles, va fi din nou ispitit cu un bonus.

Revenind insa la banii pariati de catre jucatorii romani, ei bine, in ciuda aparentelor, lucrurile nu stau chiar atat de bine. Suntem, totusi, o natie saraca, mult prea saraca pentru a concura pe plan financiar cu alte tari europene. Cehii, polonezii, danezii si multe alte natii sunt mult mai potente financiar, si de aici nu a fost decat un pas pana la retragerea respectivelor case de pariuri de pe piata romaneasca de desfacere.

In definitiv, oricat de mult ne-am schimbat optica in ultimii ani, tot mai gasim la colt de strada foarte multi jucatori care isi petrec veacul in agentiile stradale, desi avantajele din cadrul unei agentii de pariuri online sunt infinit mai multe.

La polul opus se situeaza casa de pariuri online Bet365, care a tinut mereu steagul sus, ramanand practic singurul nume important care isi permite sa ofere un bonus generos la deschiderea unui nou cont pe site. Si surprizele nu se opresc aici, in masura in care majoritatea sectiunilor portalului Bet365 sunt burdusite de diferite de diferite oferte si promotii care mai de care mai interesante.

Bet365 Casino, de exemplu, ne propune un bonus de 100 EUR, in timp ce sectiunea Games ofera ceva asemanator, iar Bet365 Bingo tripleaza depozitele noilor jucatori. Depuneti 10$ si primit 20$ pentru bilete in plus, crescandu-va astfel exponential sansele de a castiga un premiu consistent.

In atare conditii, e putin probabil ca Bet365 sa se retraga prea curand de pe piata romaneasca de pariuri. Nu atat timp cat in oferta gasim meciuri din ligile inferioare ale Romaniei, cat si din alte sporturi mai putin cunoscute, aici referindu-ne cu precadere la campionatul national de futsal. Hocheiul, de asemenea, este prezent aici, ca de altfel si voleiul sau handbalul feminin.

Toate acestea ne fac sa credem, cel putin la o prima vedere, ca Bet365 este capabila sa le ofere cote competitive, o gama unica de pariuri live si, din nou, foarte, foarte multe evenimente sportive care aterizeaza negresit in consola de pariuri live!