Euro 2016

Cea mai mare bucurie a microbistilor anul acesta incepe in data de 10 iunie (iar in meciul de deschidere onoarea ii revine echipei nationale a Romaniei si tarii-gazda, Franta) si se termina pe data de 10 iulie, cu o finala, in care, suporterii fiecarei nationale, isi doresc ca echipa lor sa joace.

Vezi mai jos topul caselor de pariuri care ofera bonusuri pentru Euro 2016.

Nr.LicențăLogoRatingBonusReviewWebsite oficial
1€200 * NOUReviewwww.betfair.com
2150 RONReviewwww.unibet.ro
3450 RONReviewwww.netbet.ro
410 € fără riscReviewwww.888sport.com

Campionatul European – EURO 2016 porneste la drum cu 24 de participante, insa, in finala care se va disputa pe stadionul Saint-Denis din Paris nu vor ajunge decat cele mai bune doua echipe.

24 de nationale, 6 grupe si cote apetisante pentru pariorii sportive

Fotbalul este cel mai energizant sport pentru oricare parior sportiv, oferindu-i acestui pe langa adrenalina si senzatii tari, posibilitatea unor castiguri importante. La Euro 2016 pariorii sportivi au 24 de sanse de a castiga si de a-si confirma abilitatile in acest domeniu.

Casele de pariuri sportive au clasat pe primele patru locuri cele mai puternice echipe ale turneului, in functie de rezultatele sportive obtinute de pana acum. Franta, echipa tarii gazda are o cota de castigare a EURO 2016 de 4,00 la Unibet si 4,10 la Betfair, ocupand prima pozitie in acest top al cotelor. Este urmata de catre nationala Germaniei cu o cota de 5, 50 la Unibet si 5,6 la Betfair, Spania cu o cota de 6,00 la Unibet si Betfair si reprezentativa Angliei cu o cota de 10,00 la Unibet si 9,8 la Betfair. Desigur, romanii sunt interesati de echipa noastra nationala, insa, sansele cu care este aceasta creditata de catre specialistii caselor de pariuri sportive nu sunt atat de optimiste.

Romania este creditata cu cea de-a 21-a sansa la castigarea EURO 2016, avand o cota de 261 la agentia sportiva online Unibet sau 290 la casa de pariuri sportive Betfair. De altfel, singurul jucator care este luat in calculul cotelor pentru cel mai bun marcator al turneului este atacantul Bogdan Stancu, dar care are o cota de 226 pentru cucerirea titlului de golgheter al EURO 2016. Pe primele pozitii se situeaza portughezul Cristiano Ronaldo care are o cota de 8,50 la casele de pariuri sportive la egalitate cu neamtul Thomas Muller, care beneficiaza de aceleasi cote, acestia fiind urmati de catre starul francez al echipei Atletico Madrid, Antoine Griezmann.

Cele sase grupe de la Euro 2016 sunt echilibrate dupa parerea specialistilor, insa, in oricare dintre aceste grupe, pot surveni surprize.

In grupa A, unde joaca si echipa Romaniei, alaturi de reprezentativele Frantei, Elvetiei si Albaniei, nationalelel Frantei si Romaniei se situeaza pe pozitii diferite in ceea ce priveste sansele de accedere din grupa (francezii sunt creditati cu o cota de 1,37 sa castige grupa, in timp ce romanii au abia a treia sansa, cu o cota de 11,00).

In grupa B in care evolueaza nationalele Rusiei, Angliei, Slovaciei si Tarii Galilor, Anglia are o cota de 1,85 pentru castigarea grupei, fiind urmata de Rusia cu o cota de 4,35.

Grupa C a reunit la start echipele Germaniei, Irlandei de Nord, Ucrainei si Poloniei, iar sansele cele mai mari de accedere in faza optimilor le au reprezentativele Germaniei (1,45) si Poloniei (4,50).

Grupa D este una echilibrata, iar Spania (cota de 1,65) si Croatia (3,75) au cele mai mari sanse de a castiga grupa, in dauna Cehiei si Turciei, ambele cotate cu 10.

De departe, cea mai echilibrata grupa pare a fi grupa E, in care se infrunta nationalele Beligiei (2,15), Italiei (2,60), Suediei (7,00) si Irlandei (12,00). Sansele sunt in favoarea primelor doua, insa, niciodata nu se stie de unde se poate ivi surpriza.

In grupa F lucrurile par cat de cat clare, cu o nationala a Portugaliei cotata cu prima sansa (1,85) fiind urmata de cea a Austriei (3,10), insa nici Islanda cu o cota de 7,00 nu trebuie scoasa din calcule, asa cum se intampla cu Ungaria, care are o cota de 12,00 pentru accederea intre ultimele 16 echipe.

Euro 2016 – o infinitate de pariuri sportive

Cea de-a 15-a editie a Campionatului European constituie o adevarata provocare pentru talentul si abilitatile oricarui parior sportiv. De la noiminalizarea celor doua finaliste, a echipelor care vor ajunge in faza optimilor, sferturilor de finala sau semifinale si pana la pariurile sportive legate de pastrarea sau depasirea recordurilor competitionale, agentiile sportive le ofera jucatorilor nenumarate oportunitati de a-si testa capacitatile de predictie sportiva.

Pariază legal

Agențiile de pariuri recomandate de site-ul nostru sunt licențiate de către ONJN.

Casa ta de pariuri preferata?

VoteazaRezultate