Ladbrokes este in prezent unul din cei mai importanti si respectati furnizori de jocuri de noroc online din Marea Britanie. Principalul motiv pentru care pariorii romani, dar nu numai, sunt atrasi de aceasta casa de pariuri il constituie limitele mari de pariere si pariurile speciale. Ladbrokes este casa de pariuri care exceleaza la aceste capitole, mai ales in cazul pariurilor speciale. Vorbim, desigur, despre acele pariuri ce pot fi efectuate in cadrul emisiunilor TV ce ruleaza in tari importante de pe batranul continent si in lume. Romania a fost inclusa pe acea lista cu Romanii au talent si Eurovision (selectia nationala).

Cu peste 13.000 de angajati britanici, si 16.000 in total, Ladbrokes reprezinta, de asemenea, o companie importanta pe plan international. Daca vreti, un lider pe piata pariurilor din UK, Irlanda, Spania, Belgia si alte locatii mai mult sau mai putin exotice, sa le spunem. In mediul offline, Ladbrokes opereaza in mai bine de 2800 de betting shop-uri. Sau agentii de cartier (agentii offline), asa cum sunt acestea numite in Romania.

Conform ultimilor cifre date publicitatii, Ladbrokes lucreaza anual cu peste 85.000 de clienti din intreaga lume ce prefera sa parieze telefonic, si nu direct prin intermediul Internetului. Un simplu calcul matematic ne aduce in fata catorva milioane bune de pariuri efectuate pe parcursul unui an calendaristic.

In alta ordine de idei, pe online, Ladbrokes are o baza de clienti care numara peste 1 milion de persoane, inclusiv de pe teritoriul Romaniei. Numarul site-urilor Ladbrokes ce opereaza in Europa este in continua crestere, in conditiile in care, din nou, aceasta casa de pariuri ofera si servicii in limba romana. Vorbim in prezent despre aproximativ 15 site-uri create pentru diverse tari si 17 monede de pariere. Site-urile in sine, construite pe o platforma unica, au fost prevazute cu o sumedenie de metode de securitate, fiind disponibile non-stop pe parcursul anului.

Ca o casa de pariuri ce se respecta, Ladbrokes a implementat pe parcurs si o fereastra de livechat cu ajutorul carora clientii pot comunica mai usor cu oamenii special angajati pentru a avea grija de bunul mers al lucrurilor pe site. Serviciul de relatii cu clientii este disponibil atat prin intermediul acestei ferestre de livechat, cat si folosind adresa de email de pe site, telefon (+44 208 515 2565) sau fax.

De regula, problemele sunt solutionate in cel mult 2 ore din momentul receptionarii emailului. Aceasta perioada de timp creste direct proportional cu apropierea orelor de varf, indiferent ca vorbim despre zilele de weekend sau de alte sarbatori importante (Paste, Craciun).

Metode de plata disponibile la Ladbrokes

Pe langa principala metoda de plata folosita de clientii europeni, cardul bancar (de debit, de credit), Ladbrokes pune, de asemenea, la dispozitia acestora si alte metode la fel de cunoscute (Neteller, Skrill, Paypal, transfer bancar). Sau mai putin cunoscute pariorilor romani, spre exemplu: CHAPS, Ukash.

Clientii romani care vor apela la alta moneda de pariere decat leul nu vor avea probleme la depunerea si, respectiv, retragerea banilor de pe site. Transferurile leu-euro si viceversa au loc in mod automat si pot suferi modificari in functie de cursul valutar pe care il intreprinde fiecare banca in parte. Pentru o mai usoara urmarire a comisioanelor percepute se poate folosi leul romanesc ca moneda de pariere.

Depozitele sunt scutite de taxe, in conditiile in care Ladbrokes functioneaza sub forma de multiwallet. Ce presupune asta mai exact? Banii din cont pot fi folositi atat la pariuri, cat si in cadrul cazinoului, meselor de poker si sloturi. Totul pentru a nu avea prea multe batai de cap atunci cand doriti mai mult diversitate in viata dumneavoastra de gambler!

Daca in cazul cardurilor bancare si a portofelelor digitale putem vorbi lesne despre depuneri instante, transferurile bancare si Western Union necesita cel putin o zi lucratoare. Aceasta perioada se poate extinde pana la 5 zile lucratoare.

Retragerile cu Skrill sau Paypal vor dura pana la 6 ore sau, dupa cum spuneam si mai sus, in functie de perioada anului in care ne aflam. Daca este vorba despre o zi de weekend, spre exemplu, e usor de inteles ca timpul de retragere a banilor va fi unul mai mare. Aceasta nu constituie o regula, insa!

Calitatea cotelor, limitele de pariere si aplicatia mobila a Ladbrokes constituie, de asemenea, motive solide pentru care va recomandam sa includeti aceasta casa de pariuri in portofoliul dumneavoastra de parior!

Pariază legal

Agențiile de pariuri recomandate de site-ul nostru sunt licențiate de către ONJN.

Casa ta de pariuri preferata?

VoteazaRezultate