Ladbrokes se retrage din Romania [1 Ianuarie 2015]

Cu putine ore inainte de trecerea in 2015, Ladbrokes si-a anuntat clientii romani printr-un email ca nu va mai activa pe teritoriul tarii noastre, oferindu-le acestora o anumita perioada in care sa isi poata retrage banii de pe site. Clientii romani ai acestui bookmaker au avut la dispozitie un termen de 2 saptamani in care sa isi incheie socotelile pe ladbrokes.com, si asta datorita legii pariurilor online care a fost publicata pe 30 decembrie 2014.

Pentru a putea reveni in Romania, Ladbrokes, dar si alte case de pariuri, trebuie sa achite o suma importanta in scopul obtinerii licentei. Mai apoi, statul roman prevede alte taxe si impozite menite a descuraja casele de pariuri ce acceptau clienti romani pana la momentul aparitiei acestei legi.

2015 se anunta, deci, un an de rascruce pentru agentii si pariori. Daca agentiile online trebuie sa se achite de un intreg set de obligatii, nici pariorii nu vor fi mai prejos, acestia fiind obligati sa plateasca impozit pentru fiecare pariu castigat. Impozit care incepe de la 1% si poate merge pana la 25%, in functie de sumele castigate de pariori.

Ladbrokes se numara printre casele de pariuri la care merita sa aveti cont deschis. Ladbrokes a incercat de-a lungul timpului sa isi extinda operatiunile in foarte multe tari ale lumii, iar Romania nu a reprezentat o exceptie.

Produsele si serviciile Ladbrokes nu mai sunt disponibile jucatorilor romani de pe data de 31/12/2014, aceasta masura venind la pachet cu urmatoarele mentiuni:

– orice pariu aflat in desfasurare va fi declarat void (cota 1.00) si miza va fi rambursata in contul de pariere;

– este imperios necesar sa va fi retras banii din cont pana la data de 12 ianuarie 2015;

– banii din cont vor fi retrasi prin aceeasi metoda folosita in cazul ultimei depuneri;

Ce se intampla cu pariorii care nu si-au retras banii pana la 12 ianuarie 2015?

Aceasta este intrebarea care sta pe buzele tuturor clientilor romani care fie au vazut prea tarziu emailul trimis de cei de la Ladbrokes, fie au preferat sa lase banii acolo, sperand ca britanicii se vor razgandi intre timp. Cum acest din urma lucru nu a avut loc, este necesar sa contactati serviciul de relatii cu clientii pentru a va putea retrage banii din cont chiar si peste respectivul termen indicat de Ladbrokes.

Ladbrokes este obligata sa va returneze banii de care dispuneati in momentul in care aceasta s-a decis sa puna capat colaborarii cu jucatorii romani. Fiind vorba despre o agentie de pariuri britanica, recunoscuta pentru tactul cu care isi trateaza milioanele de clienti, suntem absolut convinsi ca nu veti intampina probleme in a va retrage banii din cont.

Desi nu a fost atat de cunoscuta in randul pariorilor romani precum alti jucatori din domeniu (Bet365, Bet-at-Home, s.a.), Ladbrokes s-a remarcat la un moment dat pentru modul special in care trata clientii romani. A tradus interfata site-ului in limba romana, adaugand si un serviciu de relatii cu clientii disponibil in limba romana. Timpii de raspuns erau excelenti pe alocuri, exceptand weekendurile, iar bonusul acordat pariorilor romani a reprezentat pentru multi viitori clienti principalul motiv pentru care sa includa Ladbrokes in portofoliul lor!