Click aici pentru a incasa ACUM bonusul de bun venit in valoare de 400 RON de la LSbet!

LSbet apartine de compania Media Entertainment N.V., prezenta pe piata jocurilor de noroc online de foarte multi ani. Pentru a ramane in vizorul jucatorilor romani, dar nu numai, casa de pariuri sportive online LSbet incearca pe cat posibil sa mentina sus stacheta impusa de alte branduri din domeniu, cum altfel decat prin crearea unor conditii specifice de joc, cote de calitate si plati rapide, indiferent ca este vorba despre depuneri sau retrageri. Asadar, vorbim despre o casa de pariuri utila atat jucatorilor incepatori, cat si celor experimentati, care doresc sa vaneze o cota excelenta.

In prezent, LSbet activeaza in putin peste 20 de tari si, dupa cum va puteti da seama, este direct interesata sa isi creasca in mod exponential baza de clienti existenta deja. Pariorii romani pot deveni clientii acestui bookmaker si pentru simplul fapt ca vor fi scutiti de alte taxe suplimentare si impozite, de altfel marele atu pe care il prezinta casele de pariuri sportive online in fata agentiilor stradale impanzite prin diversele orase ale tarii noastre.

Tranzactiile si informatiile personale ale clientilor LSbet sunt protejate de specialistii companiei cu ajutorul tehnologiei moderne SSL (Secure Socket Layer), care ne garanteaza faptul ca nu vor exista brese pe viitor care sa permita accesul partilor terte la cardurile noastre bancare, Skrill sau orice alta metoda folosita pentru a trimite bani catre LSbet.

Daca ar fi sa ne luam dupa ceea ce este postat pe site-ul lsbet.com, aceasta casa de pariuri se distinge de concurenta prin intermediul unor cote imbatabile, servicii rapide de plata si un serviciu clienti, de asemenea, ireprosabil. Toate acestea, si multele altele, insa, vor fi redate in mod detaliat in randurile ce urmeaza. Sugestiile si opiniile pertinente sunt premiate de LSbet cu bonusuri atractive. Aveti la dispozitie adresa de email ideas@LSbet.com in acest sens!

Interfata si grafica

Grafica LSbet este una destul de simpla si vine la pachet cu o interfata operationala. Din anumite puncte de vedere, site-ul casei de pariuri LSbet se asemana cu Bet365, iata si de ce! In partea stanga sunt insirate disciplinele sportive pe care puteti paria, pentru ca in plan central sa fie dispusa consola de pariuri live, iar a treia sectiune, din dreapta, sa fie dedicata biletului dumneavoastra de pariere si unor linkuri rapide catre cazinou, livechat, informatii cu privire la bonusul de inregistrare oferit, calculator pariuri sistem si multe altele.

Bonusuri si promotii

Pariorii care depun pentru prima data la LSbet sunt intampinati cu un bonus de 50% in cuantum maxim de 120 RON. Este recomandat, printre altele, sa folositi un singur IP pentru fiecare cont in parte, in cazul in care doriti sa va ajutati prietenii sa isi deschida, la randul lor, cont aici. In caz contrar, exista posibilitatea ca specialistii LSbet sa detecteze acest lucru si sa va priveasca precum un bonus hunter. Astfel, se poate merge pana la inchiderea contului si, in unele situatii, la blocarea banilor pe o perioada nedeterminata. In alta ordine de idei, aceste probleme nu pot aparea in conditiile in care, spre exemplu, nu sunteti direct interesat de bonus, ci mai cu seama de ceea ce va pune la dispozitie LSbet in materi de cote, pariuri, s.a.m.d.

Termenii si conditiile bonusului de inregistrare pot fi cititi pe site. Este bine de stiut totodata ca LSbet nu se joaca atunci cand vine vorba despre cerintele de rulare a bonusului, eliberarea acestuia nefiind tocmai la indemana oricarui parior incepator, spre exemplu.

Cote si sporturi

Fotbalul primeste cea mai mare atentie din partea LSbet, dar aceasta nu mai este de mult timp o noutate pentru cei care isi petrec suficient timp pe site-urile principalelor case de pariuri, online sau offline. Tenisul este tratat in mod detaliat, dar si alte sporturi precum hochei pe gheata, MotoGP, Formula 1, golf, rugby, etc. Rapiditatea cu care se incarca meniurile poate fi privita, din nou, ca un plus.

Cotele competitive sunt oferite in cadrul campionatelor puternice ale Europei, in timp ce Liga 1 se inscrie cu succes in genul de intrecere pe care LSbet nu a ajuns inca sa o “slefuiasca”. Cu alte cuvinte, mult prea putine optiuni de pariere in cadrul meciurilor din campionatul romanesc de fotbal, in timp ce ligile inferioare (Liga 2, Liga 3) lipsesc cu desavarsire.

Metodele de plata folosite sunt arhicunoscute deja, in timp ce serviciul clienti poate fi contactat cu usurinta prin intermediul chat-ului, dar si prin email sau telefonic.

Review LSbet

400 RONBonus
Valoare Bonus
Depuneri / Retrageri
Suport Clienti
Cote
Pariuri Live

5

EXCELENT

Rating vizitatori: 5 (146 voturi)

Metode de plata

Visa Visa Visa Visa Visa Visa

Metode de contact