Suntem in anul 2016 si constatam cu stupoare ca inca mai exista jucatori dispusi sa parieze la coltul strazii. Si nu putini. La fel, nu putini din cei care cheltuie sume foarte mari pentru acest hobby, sa-i spunem. Exceptand putinele scapari pe care le poate avea o casa de pariuri offline la un moment dat si anumitele bonusuri sau oferte, nu gasim niciun motiv plauzibil pentru care sa pariem acolo. Achitarea taxelor, cotele mult prea mici, faptul ca trebuie sa mergem de fiecare data pana acolo pentru a plasa un pariu, etc. sunt doar cateva dintre motivele pentru care va recomandam pariurile online.

Si pentru ca sunt foarte multi utilizatori care se intreaba cum anume functioneaza acestea, ne vom opri astazi asupra metodelor de depunere si de retragere ale unei casei de pariuri sportive online.

Cardurile bancare

Cel mai simplu mod prin care puteti depune banii la o casa de pariuri online este, fara doar si poate, cardul bancar. Indiferent ca vorbim despre un card de credit sau de debit, acesta este foarte usor de folosit, in sensul in care, dupa ce a fost alimentat, nu trebuie decat sa introduceti informatiile aferente in cont (cele 16 cifre inscriptionate pe fata cardului si ultimele 3 cifre de pe partea verso) si sa efectuati depunerea.

Pariorii romani folosesc cu precadere cardurile de la BCR sau de la ING, cunoscute ca fiind cele mai eficiente in acest domeniu. Al doilea, spre exemplu, cel emis de catre olandezii de la ING, este extrem de folositor, in masura in care, pe langa contul in lei, i se poate atasa si un cont in EUR sau USD. Astfel, retragerile pot fi efectuate direct in contul respectiv si nu veti mai pierde bani in cadrul schimbului valutar. Optiune cu atat mai folositoare cu cat doriti in mod expres sa retrageri euro sau dolari americani.

Pe langa cele doua banci enumerate mai sus, BRD, Raiffeisen Bank sau Banca Transilvania emit, de asemenea, carduri VISA Electron pe care sa le puteti folosi cu scopul de a tranzactiona bani spre casa de pariuri si viceversa.

In general, depunerile se efectueaza instant si prevad (sau NU) un comision la fiecare depunere (2% sau 2.5%). Retragerile efectuate prin intermediul cardului pot dura intre 2 si 5 zile lucratoare, in functie de casa de pariuri aleasa si, desigur, de cardul folosit. ING este cea mai rapida banca in acest sens si, in plus de asta, nu va percepe comisioane in cadrul retragerilor.

Neteller, Paypal si Skrill

Pentru a se misca si mai rapid, din ce in ce mai multi pariori apeleaza la diversele portofele digitale existente in mediul online. Skrill (sau vechiul Moneybookers) este cel mai cunoscut serviciu, urmat de Neteller sau Paypal. V-am recomanda aceste metode de plata dupa ce veti fi incasat bonusul de bun venit, deoarece foarte multe agentii online pun la dispozitie diverse promotii doar celor care depun cu cardul direct.

La polul opus, insa, se situeaza diferitele oferte acordate in mod exclusiv celor care depun prin intermediul Skrill. Putine la numar, e drept, insa demne de semnalat si, implicit, de bifat in momentul in care apar la vreun bookmaker de incredere.

Pentru a va folosi de Skrill, Paypal sau Neteller trebuie sa stiti ca aveti nevoie fie de un card bancar (credit sau debit), fie de un cont (RON, EUR sau USD). Cu ajutorul acestora veti efectua verificarea necesara activarii contului, urmand ca mai apoi sa puteti depune si retrage dupa bunul plac.

Este indicat sa dispuneti de un astfel de cont si in cazurile in care vizati de fiecare data cota cea mai mare de pe piata. Banii pot fi mutati foarte usor de la o casa de pariuri la cealalta, comisioanele sunt relativ mici, iar timpul de procesare a tranzactiilor consta in doar cateva ore si nimic mai mult.

Transfer bancar

In cazul in care nu va numarati printre pariorii pusi mereu pe fuga sa mute banii de la o casa de pariuri la cealalta, ei bine, va puteti folosi si de aceasta optiune, a transferului bancar. Este sigura, stabila, singurul inconvenient fiind acela ca poate dura pana la 3 zile doar simpla depunere a banilor, iar retragerile, la randul lor, va vor costa cel putin o saptamana (sau 5 zile lucratoare).

Aveti la dispozitie, de asemenea, si alte metode adiacente, cum ar fi Paysafecard (incarcati contul de pariuri cu ajutorul unui voucher paysafecard – asemeni cartelelor telefonice preplatite), Western Union, Entropay, Ukash, s.a.

Pariază legal

Agențiile de pariuri recomandate de site-ul nostru sunt licențiate de către ONJN.

Casa ta de pariuri preferata?

VoteazaRezultate