Camera de poker a Netbet face parte din reteaua iPoker, considerata de mult timp drept cea mai dezvoltata retea de camere de poker din lume. Tot aici le mai gasim si pe Betfair Poker sau Winmaster Poker, alte doua nume licentiate pe piata romaneasca de gambling. Pana nu demult, Betclic, Bet365, WilliamHill, Offsidebet si Bet-at-Home faceau parte din reteaua iPoker inainte sa isi faca bagajele si sa paraseasca Romania!

Camerele poker din aceasta retea seamana mult intre ele, tocmai de aceea nu trebuie sa va speriati in momentul cand veti observa ca Netbet Poker seamana izbitor de bine cu Winmasters Poker. Baza de date a acestor camere de poker este comuna, cu alte cuvintese pot aseza la o masa jucatori Netbet, Winmasters si Betfair, printre altii.

Reteaua este atat de bine dezvoltata, cu peste 25 de camere de poker, astfel incat nu va trebui sa va faceti niciodata probleme daca sunt sau nu jucatori la mese in anumite intervale orare mai putin frecventate, sa spunem. Gasiti jucatori dispusi sa joace si Omaha, oricand, daca aveti chef de asa ceva!

Tipuri de jocuri existente in oferta Netbet Poker

La Netbet Poker vom gasi jocuri cash, mese sit&go, precum si anumite turnee programate din timp. La jocurile Twister, imediat ce ati optat pentru “fold”, sunteti mutat la o alta masa pentru a nu pierde foarte mult timp. Aveti parte de actiune non-stop, jocurile ruland intr-un ritm alert. Cel mai cunoscut joc este, fara doar si poate, Texas Hold’em. La polul opus se afla Omaha, cu mentiunea ca sunt destul de multi amatori si pentru acest tip de joc.

Zilnic, Netbet Poker va pune la dispozitie o serie de turnee freeroll. Sumele ce pot fi castigate la aceste turnee nu sunt exceptional de mari, insa e bine de stiut ca aici poti juca poker fara a pierde bani. Si, implicit, poti castiga fara a fi efectuat un depozit in prealabil. Bucurandu-va de aceste freeroll-uri, va puteti imbunatati jocul de poker la masa cu alti amatori!

Camera Netbet Poker este accesibila si posesorilor de dispozitive mobile. Nu trebuie sa va aflati in mod neaparat in fata unui calculator pentru a va bucura de jocurile existente!

Utilizatorii de iPhone si iPad pot intra in AppStore pentru a descarca in mod gratuit aplicatia Netbet Poker. Utilizatorii de Android, pe de alta parte, vor intra pe site-ul Netbet pentru a downloada de acolo aplicatia cu pricina.

Versiune mobila a site-ului vine la pachet cu toate optiunile oferite in mod clasic, via PC, incluzand aici si toate mesele si turneele curente. Grafica este mai degraba simplista, lucru care poate fi considerat drept un avantaj daca nu detineti un smartphone de ultima generatie. Nu consuma multe resurse si ruleaza destul de “curat” fata de alte aplicatii cu care ne-am mai confruntat pana acum.

Bonusul curent oferit de Netbet Poker este de 20€ (vine atasat de anumiti termeni si conditii). Primim, de asemenea, si pana la 1500€ (200%) la prima depunere plus 3 intrari gratuite la VIP Instant Win si alte 2 intrari la Weekly Final (turnee freeroll).

Pariază legal

Agențiile de pariuri recomandate de site-ul nostru sunt licențiate de către ONJN.

Casa ta de pariuri preferata?

VoteazaRezultate