Neteller este la ora actuala unul dintre cele mai populare servicii de plati existente in mediul online, indiferent ca vorbim despre cumparaturi de pe Internet sau, mai ales, jocuri de noroc online. Acest serviciu le permite, practic, utilizatorilor sai sa trimita si sa primeasca bani in siguranta oriunde s-ar afla. Ca principale alternative pentru Neteller putem vorbi despre Moneybookers (sau Skrill, asa cum este cunoscut acum) si Paypal – serviciu extrem de popular in Marea Britanie, dar si in alte locatii ale lumii.

In plus de asta, Neteller le ofera clientilor sai carduri preplatite cu ajutorul carora isi vor putea achizitiona offline imbracaminte si multe alte lucruri. Acest aspect are ca principal avantaj faptul ca nu va mai trebui sa umbla cu bani dupa dumneavoastra!

Interfata

Interfata Neteller este una user-friendly, de altfel o caracteristica a majoritatii portofelelor digitale online. Avem in fata noastra un site intuitiv ce poate fi folosit cu usurinta atat de pariorii incepatori, cat si de cei profesionisti. Simplitatea a reprezentat mai de fiecare data cheia succesului!

Paginile existente pe site au butoane extrem de utile si sectiuni aferente fiecarui pas pe care trebui sa il efectuati din momentul in care v-ati inscris drept client Neteller. Intr-un cuvant, gasiti extrem de usor tot ceea ce aveti nevoie la un moment dat, indiferent ca vorbim despre depuneri, retrageri, verificari ale contului sau mutari ale banilor catre alte conturi Neteller.

Prezentarea grafica a serviciilor o gasim, de asemenea, extrem de folositoare celor interesati sa foloseasca Neteller drept principala metoda de tranzactionare a banilor in online. Si nu numai, dupa cum bine am punctat cu cateva randuri mai devreme. Icoanele prezente aici le pune la dispozitie utilizatorilor tot ceea ce trebuie sa stie despre modul de functionare a serviciilor Neteller. Simpla scanare a acestora ne invata, practic, tot ceea ce trebuie sa stim despre transferarea banilor de pe card in cont si, de aici, spre contul de pariere.

Metodele de depunere si retragere

Neteller le ofera milioanelor de clienti o selectie aproape completa de metode de depunere, printre care si cardurile de credit si de debit, MasterCard, ideal, Maestro, Ukash sau transfer bancar.

In cazul retragerilor, pe de alta parte, avem la dispozitie transferul bancar, CEC-ul, Net+ Prepaid Card si alte cateva optiuni, poate, indisponibile pe teritoriul Romaniei.

Pentru a efectua plati cu ajutorul Neteller, utilizatorii trebuie sa foloseasca una din metodele de mai sus pentru a depune bani in eWallet si a-i folosi mai apoi in cadrul viitoarelor tranzactii. Odata ce banii au ajuns in cont, clientii pot depune pe site-uri care accepta ca metoda de plata Neteller-ul.

Retragerile se fac destul de usor, ca si in cazul lui Skrill sau Paypal. Daca ati depus cu cardul, ar fi de preferat sa folositi aceeasi metoda de retragere a banilor. Acestia vor fi disponibili pe card in 1-2 zile bancare, in functie de banca pe care o folositi.

Cat de util este Neteller in industria pariurilor online

Din moment ce Paypal nu este acceptat de foarte multe case de pariuri online, iar Skrill se apropie de un monopol pe segmentul jocurilor de noroc online, in general, Neteller poate fi considerata drept o optiune in plus pe care o au clientii agentiilor amintite.

Nu cu mult timp in urma, Neteller reprezenta probabil cea mai buna metoda de plata a clientilor din America in cadrul caselor de pariuri. Acestia aveau sa se retraga insa in 2007, odata cu aparitia unor legi nefavorabile jocurilor de noroc online. Ulterior, Neteller a luat decizia de a nu accepta tranzactii din Canada, Hong Kong, Israel sau Macao.

Comisioane percepute de Neteller

Asemeni celor de la Skrill, Neteller percepe comisioane in cadrul depunerilor cu cardul, dupa cum urmeaza: MasterCard – 1.75-4.95%, Maestro Debit Card – 0%-4.95%, Visa Credit Card — 1.75-4.95% si Visa Electron — 1.75-4.95%. Exista, de asemenea, si comisioane percepute cu ocazia retragerilor, si anume: transfer bancar (7.5 EUR), CEC (10.5 EUR), Net+ Prepaid MasterCard – (gratis – 4 EUR).

In plus de asta, toate tranzactiile ce presupun schimburi valutare din EUR in moneda folosita de cardul bancar ne aduc in fata comisioane de pana la 2.95%. Mai multe detalii cu privire la comisioanele Neteller gasiti pe pagina dedicata acestor tranzactii.

Aveti la dispozitie si o sectiune de Intrebari Frecvente (FAQ) plus un serviciu de relatii cu clientii extrem de prompt, ce va raspunde solicitarilor dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil.

Pariază legal

Agențiile de pariuri recomandate de site-ul nostru sunt licențiate de către ONJN.

Casa ta de pariuri preferata?

VoteazaRezultate