Casele de pariuri online specifica inca din start, pe site-urile lor, ca pariurile ar trebui sa reprezinte pentru fiecare client in parte o activitate de tip recreational, menita a va mai destinde si, in unele cazuri, facute sa aduca un ban in plus tuturor celor dispusi sa mizeze bani, multi sau putini, pe unul sau mai multe evenimente, sportive si extrasportive, din oferta de pariuri. In aceste conditii, ramane de datoria fiecarui client in parte sa stabileasca mizele sau, mai bine spus, suma maxima pe care o poate paria intr-un interval de timp. Totul, desigur, pentru a evita situatiile in care ne vom intersecta, negresit, cu pariori dependenti.

Cea mai importanta regula a pariurilor este, poate, cea in care se specifica sa nu va intindeti mai mult decat va permite plapuma. Pariati, asadar, cat va puteti permite. Numarul pariorilor dependenti este intr-o crestere continua, cu atat mai mult cu cat vorbim despre o tara ca Romania, in care “pacanelele” au facut deja cateva victime in randul jucatorilor, cativa dintre acestia ajungand in cele din urma in situatiii extreme, care au culminat cu suicidul.

Pentru a evita orice risc de a deveni dependent de pariuri, iata cateva sfaturi pe care vi le oferim in urma mai multor ani de experienta acumulati in aceasta bransa a jocurilor de noroc.

Primul si, poate, cel mai important lucru este acela de a stabili de unul singur (sau cu sotia, respectiv cu un prieten apropiat) suma maxima pe care sa o puteti paria intr-o zi, saptamana sau intr-o luna. Daca sunteti angajat si aveti, deci, un job stabil de pe urma caruia va castigati existenta, ar fi inutil sa riscati prea multi bani investind in pariuri. Carevasazica, cele mai multe bilete vor fi plasate in weekend, atunci cand, e drept, sunt si cele mai multe meciuri de fotbal si nu numai.

La fel de important este sa stiti de dinainte suma de bani pe care doriti sa o strangeti la sfarsitul zilei sau intr-un interval de timp anume, indiferent ca este vorba despre cateva ore, o zi, o saptamana sau, daca sunteti adeptul obiectivelor pe termen lung, un an de zile. In momentul in care ati strans in cont suma respectiva, puteti opta pentru retragerea banilor si folosirea lor in cumpararea unui gadget sau a orice altceva ce va prezinta interes. In caz contrar, pierdeti banii investiti in pariuri, fondul initial, ajungeti la o balanta zero si inchideti calculatorul sau dati “play” unui film sau emisiunii preferate. Pe scurt fie spus, un alt mod relaxant de a petrece timpul liber, aici neexistand riscul de a pierde bani.

Nu este musai sa pariati in fiecare zi. Daca nu aveti timp sa intreprindeti aceasta activitate, nu veti paria niciodata in necunostinta de cauza. Studierea unui meci de fotbal presupune cateva minute sau zeci de minute, asa ca puteti spune pas pariurilor in momentul in care sunteti preocupat de cu totul alte chestii. In definitiv, o zi in care nu ati pierdut la pariuri (dar nici nu ati castigat) poate fi considerata una buna, mai ales daca oferta de meciuri din respectiva zi nu era una foarte tentanta.

Pariurile reprezinta, de asemenea, un motiv de distractie alaturi de prietenii care au venit la dumnevoastra pentru a urmari meciul. Avand un cont de pariuri deschis la o casa de pariuri, va puteti consulta din mers cu privire la pariul ce urmeaza sa il plasati.

Pariorii incepatori trebuie sa fie constienti de faptul ca pariurile castigatoare vin in serie, ca de altfel si pierderile. Deci, nu este exclus sa aveti o zi buna in care sa va iasa absolut orice, pentru ca in ziua mai putin buna, ca sa nu spunem dezastruoasa, sa nu puteti bifa cu succes nici macar o cota de 1.20.

Nu imprumutati bani pentru a paria. Stresul acumulat peste zi poate atinge si asa cote alarmante, iar eventuale sume de bani imprumutate de la rude sau prieteni pot pune stapanire pe viata personala, in sensul in care veti rupe relatiile cu acestia.

In cazul in care simtiti ca nu va puteti opri din pariat, apelati la o persoana apropiata sau la un psiholog, fie optati pentru urmatoarele doua organizatii de caritate: GamCare si, respectiv, Gamble Aware!

Pariază legal

Agențiile de pariuri recomandate de site-ul nostru sunt licențiate de către ONJN.

Casa ta de pariuri preferata?

VoteazaRezultate