In ultima perioada, pariurile live au devenit noul “must have” al jucatorilor romani, care prefera sa isi deschida conturi online la casele de pariuri recomandate de catre noi, astfel incat sa poata plasa bilete la orice ora din zi si din noapte, in intimitatea propriului lor camin. La inceput, prea putine case de pariuri sportive online dispuneau de un asemenea serviciu, insa odata cu dezvoltarea acestui segment, putem spune ca nu exista bookmaker online care sa nu isi rasfete clientii oferindu-le pariuri live.

La fel de adevarat, insa, este si faptul ca nu toate casele de pariuri exceleaza la acest capitol, motiv pentru care va recomandam sa cititi recenziile caselor de pariuri de pe site pentru a va dumiri cu privire la agentia de pariuri care vi se potriveste cele mai bine.

Dupa cum bine va puteti imagina, cotele oferite in cadrul pariurilor live merg la pachet cu un televizor cu o diagonala cuprinzatoare (preferabil de peste un metru), niste rontaieli si o sumedenie de statistici, astfel incat sa fiti de fiecare data cu temele la zi.

Ce sunt pariurile live?

In esenta, pariurile live ne ofera posibilitatea de a paria pe un meci atunci cand acesta are loc. Referindu-ne strict la un meci de fotbal, pariurile live pot fi efectuate inca din secunda 1 pana la ultimul fluier al arbitrului principal. Astfel, pariorii romani (dar nu numai) au ocazia sa parieze pe majoritatea evenimentelor sportive existente in oferta, indiferent ca este vorba despre fotbal, fotbal american, baseball, baschet si multe altele. Pariurile live va transpun direct in centrul actiunii!

Ca si in cazul pariurilor obisnuite, in cadrul pariurilor live puteti miza pe o serie de evenimente. Ramanem ancorati in sportul rege si va reamintim ca puteti paria atat pe castigatoarea meciului (in handicap asiatic, 1×2, sansa dubla), cat si pe numarul total de goluri, cartonase galbene, cornere, cine va avea urmatoarea lovitura de la coltul terenului, cine va inscrie urmatorul gol, echipa care va inscrie urmatorul gol si asa mai departe.

Atunci cand facem referire la sporturi statice, cum ar fi fotbalul american de exemplu, multe case de pariuri aleg sa blocheze cotele in momentul in care se desfasoara o faza de atac. Lucru valabil si pentru fotbalul european (sau soccer), in cadrul caruia cotele ingheata pur si simplu in momentul in care arbitrul se vede obligat (de regulament, desigur) sa ia o decizie dura (penalti, cartonas rosu, lovitura libera periculoasa, s.a.). Acelasi lucru se intampla si in momentul in care se inscrie un gol. Cotele sunt blocate pret de cateva secunde, timp in care sunt puse la punct cotele aferente evenimentului tinand cont, bineinteles, de golul recent inscris. Si lista poate continua la nesfarsit.

Un alt motiv pentru casele de pariuri ar putea opta pentru blocarea unui meci il prezinta cazul nefericit cand respectivul eveniment sportiv este suspectat ca ar fi fost masluit de catre diverse terte parti (mafia pariurilor, conducatorii cluburilor, etc).

Factori de care trebuie tinut cont in cadrul pariurilor live

Pariurile live sunt cu adevarat captivante, insa la fel de bine pot pune in pericol bankroll-ul oricarui parior neatent. Sau incepator. Este esential sa nu va lasati cuprinsi de gama larga de evenimente pe care v-o propune o anumita casa de pariuri, vezi Bet365, si sa va limitati, ca si in cazul pariurilor pre-meci, la ceea ce cunoasteti cu adevarat. Carevasazica, nu aruncati bani aiurea pe meciuri de fotbal care se desfasoara in cele mai exotice zone ale Globului (vezi Pakistan, Jamaica si alte astfel de locatii) sau, in unele cazuri, pe sporturi despre care ati auzit pentru prima data.

Informatia face diferenta de cele mai multe ori si aici, cu atat mai mult cu cat vorbim despre un eveniment in plina desfasurare. Consolele de pariuri ale bookmakerilor au fost perfectionate de-a lungul timpului, astfel incat, in cazul Bet365, de departe casa numarul 1 in ceea ce priveste pariurile live, pe langa cote veti primi si alte informatii in timp real: statistici ale suturilor pe/ spre poarta, numar cornere, cartonase galbene, uneori lovituri de la margine, s.a.m.d.

De asemenea, multumita platformei de care dispun, multe case de pariuri sportive online pun la dispozitia clientilor sai servicii de livestreaming, prin intermediul carora puteti urmari in timp real, video, desfasurarea evenimentelor sportive si non-sportive.

Pariază legal

Agențiile de pariuri recomandate de site-ul nostru sunt licențiate de către ONJN.

Casa ta de pariuri preferata?

VoteazaRezultate