Pariurile online sunt inca o necunoscuta pentru multi romani, care prefera sa isi dea cu presupusul inainte sa se informeze corect vizavi de tot ceea ce presupune aceasta activitate. La fel ca orice alt domeniu, jocurile de noroc online sunt reglementate pe teritoriul tarii noastre (si al UE, in general), ceea ce inseamna ca, la randul lor, pariurile sunt legale. Asadar, nu veti comite absolut nicio ilegalitate in momentul in care decideti sa va apucati de pariuri, fie ele online sau offline, in incinta diverselor agentii impanzite prin oras.

Pentru a sterge cu buretele diferitele subiecte tabu, potrivit celor despre care am vorbit mai sus, in cadrul acestui articol ne-am propus sa vorbim mai pe larg despre avantajele pariurilor online si, implicit, despre miturile caracteristice acestora. La fel, vom incerca pe cat posibil sa va oferim motive suficient de solide pentru a opta pentru pariurile online in detrimentul celor offline!

1. Adrenalina si pasiune pentru sport

Pariurile online sunt cu adevarat extraordinare, cu mentiunea ca pariurile live reprezinta pentru multi dintre pariori cireasa de pe tort. Disponibile non-stop in oferta agentiilor online, pariurile live i-au cucerit pur si simplu pe pariorii romani, multi dintre ei ajungand in situatia de a paria exclusiv live, in locul celor pariurilor pre-meci.

Cum orice parior de succes este unul informat, veti ajunge fara doar si poate sa aflati foarte multe lucruri despre sportivul X sau echipa de fotbal Y, s.a.m.d. Astfel, ajungeti in situatia de a va cultiva pasiunea pentru sport, fie ca este vorba despre fotbal, baschet, handbal, tenis sau Formula 1. Pariorul informat va avea intodeauna un avantaj in plus fata de cel incepator, care pariaza din pripa, la impuls, pierzand de cele mai multe ori.

In consecinta, nu vom paria de fiecare data pe nume mari precum AC Milan, Real Madrid, Novak Djokovic, Sebastian Vettel, s.a.m.d. Vom miza de fiecare data pe cei enumerati anterior doar atunci cand stim ca suntem tratati in mod corect de casa de pariuri. Cum asa? Inainte de toate, trebuie sa apelam de fiecare data la value bet-uri. Cand nu se intampla acest lucru, putem paria la fel de bine impotriva lui AC Milan, Nole sau Sebastian Vettel, in cadrul unei curse din Marele Circ.

2. Pariem pentru a castiga!

In pofida faptului ca multe persoane considera pariurile si, in general, jocurile de noroc ca fiind foarte periculoase, ei bine, acestea nu sunt, atat timp cat pariorul (sau gamblerul) stie ce face si detine controlul asupra a tot ceea ce intreprinde in online (pariuri, jocuri cazino, poker, sloturi, s.a.m.d.).

Informatiile pe care le detineti cu privire la diverse meciuri sau, de ce nu, strategiile pe care le aplicati la pariuri sunt de cele mai multe ori hotaratoare in aceasta privinta, a profitului inregistrat peste zi. Desi majoritatea pariorilor vor inregistra pierderi, jucatorii cu ceva experienta vor ridica bani frumosi de pe urma pariurilor.

Pariorii ocazionali nu trebuie sa vada in aceasta activitate ca o principala sursa de venit, ci mai cu seama o metoda de a se destinde si de a-si folosi inteligenta pentru stabilirea deznodamintelor (rezultatelor, in cazul nostru) evenimentelor sportive (si non-sportive) prezente in oferta de pariuri.

3. Pariem sa ne distram!

Pariorii ocazionali vad in jocurile de noroc si un mod nemaipomenit de a se relaxa. Nu trebuie decat sa aveti deschis un cont de pariuri in prealabil, de preferat un televizor cu diagonala mare, timp la dispozitie in weekend si buna dispozitie. Daca un anumit meci nu este transmis pe TV, la fel de bine puteti consulta oferta de livestreaming a site-ului.

Odata cu dezvoltarea jocurilor de noroc, casele de pariuri online au pus la punct adevarate platforme prin intermediul carora utilizatorii pot opta intre casa de pariuri, casino, camera de poker, bingo, s.a.m.d. La fel, in oferta sunt incluse si meciuri care vor fi transmise video pe site, in direct. Si ne referim aici mai cu seama la diferite campionate de fotbal (Europa, America de Sud, s.a.), tenis, baschet, bowling, darts si multe altele.

Este suficient sa apelati la oricare din urmatoarele case de pariuri sportive online: Bet-at-Home, Bet365, Betclic, Unibet, Sportingbet sau Betfair pentru a beneficia de intreaga paleta de avantaje cu care ne-au obisnuit aceste companii in ultima perioada.

Pariază legal

Agențiile de pariuri recomandate de site-ul nostru sunt licențiate de către ONJN.

Casa ta de pariuri preferata?

VoteazaRezultate