Pariurile pe mobil reprezinta cel mai nou mod de a paria online, fara a mai fi nevoie de un PC sau laptop. Este suficient sa detineti un smartphone performant (Android sau iPhone), tableta (iPad sau Android) sau, in general, orice alt dispozitiv mobil prin intermediul caruia sa va puteti conecta la Internet, intra in contul de pariuri si plasa pariul dorit.

Cu alte cuvinte, cea mai simpla metoda de a juca la pariuri, mai ales cand va aflati departe de PC. Puteti paria pe echipa/ jucatorul favorit direct de pe strada, in pub, parc sau in orice mijloc de transport, atat timp cat dispuneti de o conexiune stabila la Internet.

In cazul in care nu aveti la indemana o retea Wi-Fi, va puteti folosi de pachetul de date oferit de catre firmele telecom. Orange, spre exemplu, are niste oferte foarte bune in acest sens, in timp ce membrii Oranger Young se pot bucura de Internet gratuit pe segmentul orar 9-17 zi de zi, in conditiile in care 100 MB costa doar 0,5 EUR (aviz amatorilor).

Pentru ca utilizatorii sai sa poata paria indiferent de locul unde s-ar afla, casele de pariuri au pus la punct platforme extrem de eficiente si de rapide, capabile sa suplineasca absenta unui calculator. Bet365 este un exemplu pozitiv, in masura in care a reusit sa conceapa in doar cativa ani o platforma mobila atat de performanta ce poate rivaliza oricand cu varianta desktop propusa de catre acelasi bookmaker. Totul se misca incredibil de bine, interfata este una intuitiva, operationala si, spunem noi, pe gustul majoritatii clientilor care s-au intersectat cel putin o data cu serviciile companiei britanice de jocuri de noroc online.

Un alt motiv pentru care va recomandam serviciile Bet365 in materie de pariuri pe mobil, dar nu numai, ar fi bonusul suplimentar pe care il propune aceasta casa de pariuri online fiecarui jucator dispus sa testeze platforma de mobil. Incercati, asadar, sa pariati si de pe mobil (smartphone sau tableta), direct de pe Bet365 Mobile.

Si cum multi pariori inca nu au ajuns in situatia de a se descurca prea bine in ceea ce priveste pariurile de pe telefon (smartphone, mai exact), acestora nu ne mai ramane decat sa le recomandam sa schimbe dispozitivul cu o tableta de 7″ sau 10″ (sau mai mare). Astfel, utilizatorii pot vedea si mai bine cotele, plasarea pariurilor se simplifica in mod vizibil, iar meciurile incluse in serviciul de livestreaming se vor comporta mult mai bine pe un dispozitiv de dimensiuni considerabil mai mari.

Pariurile pe mobil devin interesante in mod special pentru persoanele care prefera sa isi petreaca mai mult timp afara, in parc sau prin oras, lasand calculatorul inchis in cea mai mare parte a zilei. Cu toate acestea, in urma unui pont primit sau, pur si simplu, a unui moment de inspiratie, doreste sa plaseze un pariu. Se afla la cativa kilometri distanta, iar drumul spre casa l-ar putea costa, in unele cazuri, ratarea unei cote excelente.

Lucru valabil si pentru pariorii care merg des prin puburi si cafenele, fara insa a se dezlipi prea usor de principalele evenimente sportive, indiferent ca e vorba despre un derbi din Europa (fotbal), Australian Open sau o cursa din Marele Circ. La fel ca si mai sus, acestia vor putea sa parieze folosind platformele special create de bookmakeri astfel incat jucatorii sa isi potoleasca pofta de a paria.

Live sau pre-meci, cotele din cadrul acestor platforme mobile sunt identice cu cele disponibile pe varianta desktop, singurul inconvenient constand in partea grafica mult mai saraca a primeia. Pentru a se comporta cat mai decent, ca si viteza, platforma mobila conceputa de Bet365, de pilda, a fost vaduvita de anumite elemente grafice, tocmai in ideea ca totul sa mearga uns si, deci, fara probleme atat pentru pariorii incepatori cat si pentru cei experimentati, care functioneaza de ani buni pe principiul “time is money”.

Acestea fiind spuse, nu ne mai ramane decat sa va invitam sa testati platformele mobile ale caselor de pariuri de top, dar si ale celor despre care nu aveti informatii cum ca ar fi intarziat in mod voit plata castigurilor catre diversi pariori. Aveti pe site o lista completa a caselor de pariuri recomandate de catre noi, urmand ca aceasta sa fie actualizata pe parcurs, in functie de numele noi ce isi vor face simtita prezenta in online mai devreme sau mai tarziu.

Pariază legal

Agențiile de pariuri recomandate de site-ul nostru sunt licențiate de către ONJN.

Casa ta de pariuri preferata?

VoteazaRezultate