Stim cat de importante sunt informatiile dumnevoastra personale, acesta fiind de altfel unul dintre principalele motive pentru care ne intampinam cititorii cu o politica de confidentialitate proprie. Este important de retinut faptulca nu vom partaja informatii catre orice, sau nu ne vom folosi de acestea decat cu scopul vadit de a va oferi o experienta cat mai placuta pe site. Politica noastra de confidentialitate nu se aplica diverselor informatii pe care le culegem cu ajutorul surselor existente in online sau offline.

Informatii colectate de noi

In momentul in care intrati pe acest site de pe o retea sociala, vezi Facebook sau Twitter, sau un dispozitiv mobil (tableta sau smartphone), ne oferiti informatiile asociate cu contul in perfect acord cu termenii de utilizare. Acest lucru se aplica si in cazul emailurilor pe care le-am putea schimba intre dumnevoastra, in calitate de cititor, si noi.

Informatiile folosite la logarea pe site sunt preluate de catre serverele noastre pentru a obtine diverse informatii despre modul in care interactionati cu site-ul. Cu ocazia aceasta, nu facem niciun secret din modul in care prelevam aceste informatii, fie ca este vorba despre numarul de clicuri, IP, solicitarea web, pagini de destinatie, nume de domenii, pagini vizualizate, s.a.m.d.

Cum folosim informatiile dumneavoastra

Informatii cu caracter personal. Site-ul nostru poate shareui informatiile catre terte parti pentru furnizarea unor servicii. Daca optam pentru acest lucru, partile terte, la randul lor, vor fi obligate sa respecte litera cu litera politica noastra de confidentialitate. Daca se va ajunge pana intr-acolo incat acest business online sa prospere si sa se dezvolte, la un moment dat vom avea capacitatea de a cumpara sau vinde active. Informatiile care ii privesc direct pe clienti sunt transferate ca parte a tranzactiei. La fel, putem atribui sau transfera informatii in cadrul unor fuziuni sau dizolvari.

Site-ul poate divulga informatii despre dumneavoastra pentru a-si alege cu o si mai mare atentie partenerii de afaceri, in sensul in care va va oferi oportunitati (materiale promotionale) si publicitate tangentiale cu obiectul dumneavoastra de activitate, in cazul nostru pariurile.

Trecand peste cazurile in care vom oferi informatiile unor terte parti cu scopul de a va inlesni experienta pe site si, implicit, de a beneficia in mod direct sau indirect de alte facilitati, acestea nu vor fi disponibile celor care le solicita decat prin intermediul unor metode legale. Ca acest lucru sa se intample este nevoie sa (a) corespunda legilor in vigoare si sa previna masuri asupra activitatilor ilegale sau suspecte de a fi ilegale; (b) fie conforme cu termenii si conditiile noastre si sa fie privite ca masuri de precautie sau de investigare impotriva altor parti care nu actioneaza tocmai corect si (c) exerciteze sau sa ne protejeze drepturile, proprietatea si siguranta site-ului, cat mai ales a utilizatorilor sau a altor parti implicate.

Non-identificare personala. Consideram in egala masura importanta sa stiti ca site-ul nostru poate trimite catre terte parti informatii cu privire la numele de utilizator, pagini de trimitere, respectiv iesire si URL-uri, numar de clicuri, s.a.m.d. In aceasta din urma situatie, dupa cum sugereaza si numele, acestea sunt informatii generale, intr-o oarecare masura separate de IP, nume, prenume, adresa si celelalte campuri pe care trebuie sa le parcurgeti in mod normal la inregistrarea pe site.

Cum protejam informatiile dumnevoastra

Punerea in aplicare a politicii de confidentialitate presupune totodata garantii rezonabile cu privire la securitatea informatiilor dumneavoastra. Daca se intampla ca securitatea site-ului sa fie incalcata, specialistii nostri se vor ocupa personal de notificarea dumnevoastra privind masurile ce se vor intreprinde conform politicii de confidentialitate.

Pentru a putea utiliza acest site, inainte de toate, trebuie sa fiti o persoana majora, cu varsta de peste 18 ani. Daca nu indepliniti acest criteriu, va recomandam sa nu trimiteti informatii ce au legatura directa cu dumneavoastra; ne referim aici mai cu seama la nume, adresa, numar de telefon sau adresa de email. Persoanele cu varsta sub 18 ani nu au dreptul de a furniza acest gen de informatii cu caracter personal pe site.

Daca ati facut acest lucru si intram in posesia acestor informatii, va reamintim inca de pe acum ca acestea vor fi sterse in cel mai timp scurt. La fel, daca aveti informatii cu privire la savarsirea acestui fapt, va rugam sa ni le semnalati pentru a putea lua masuri din timp.

Pariază legal

Agențiile de pariuri recomandate de site-ul nostru sunt licențiate de către ONJN.

Casa ta de pariuri preferata?

VoteazaRezultate