Situatia pariurilor online in Romania la inceputul anului 2015

La finalul anului trecut (2014), Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. 77/2009 a suferit modificari majore, in sensul in care a fost imbunatatita. Pe 13 februarie 2015, aceasta lege a intrat in vigoare si, cel putin la nivel teoretic, niciun jucator roman nu mai are dreptul de a paria online. Sau chiar offline, in cazul in care respectivele agentii de pariuri nu au licenta pentru a activa pe teritoriul Romaniei.

Cu alte cuvinte, va exista, in perioada imediat urmatoare, un termen pana la care fostele agentii de pariuri online, caci acestea ne intereseaza cu precadere pe noi, vor functiona fara a avea licenta. Unele dintre ele au inchis pravalia, din pacate, si au parasit Romania. Temporar sau definitiv. Acesta ar fi motivul pentru care va recomandam sa va deschideti conturi la casele de pariuri care accepta in continuare clienti romani.

Avem in acest sens cateva agentii online la care puteti paria in continuare. Agentii pe care le recomandam inca de la bun inceput si cu care am colaborat in perfecta siguranta, atat ca afiliati cat si ca simpli pariori. Este indicat, asadar, sa va deschideti conturi de pe bannerele si linkurile noastre la toate casele care v-au starnit interesul. In cazul in care mai aveti dubii cu privire la deschiderea unui cont la una din agentiile vechi in bransa, pe care ne-am bazat in tot acest timp, este strict decizia dumneavoastra de a nu mai continua sa pariati pana nu se reglementeaza situatia jocurilor de noroc in Romania.

Exemplu practic: cei care isi deschid cont de pe unul din linkurile noastre, la o casa de pariuri care opereaza in continuare pe teritoriul Romaniei, nu risca absolut nimic. Daca acea casa de pariuri se retrage definitiv de pe piata romaneasca, atunci, printr-un simplu email care sa contina numele, prenumele si IBAN-ul contului dumneavoastra, veti rezolva situatia neplacuta in cel mult o saptamana. Banii vor fi trimisi in contul oferit via email, iar contul de pariuri inchis. Asa procedeaza in general casele de pariuri care doresc sa isi restranga activitatea. In trecut, Betafterbet, desi a intrat in faliment, a fost nevoita sa isi achite datoriile pe care le avea fata de clientii sai. Si mai sunt nenumarate exemple din aceasta categorie.

Casele de pariuri ce vor avea licenta in Romania vor avea cateva avantaje in fata celor care activeaza in mod ilegal, sa spunem. In respectiva ordonanta se vorbeste in acelasi timp si despre o suma de 6000 de euro pe care trebuie sa o plateasca fiecare afiliat in parte pentru a avea dreptul de a promova produsele si serviciile caselor de pariuri si, in general, ale site-urilor de jocuri online.

Multi specialisti prevad ca in viitorul apropiat vor exista 4-5 case de pariuri online cu licenta si foarte putine comunitati de pariori, in care sa se discute despre jocuri de noroc si despre tot ceea ce misuna in aceasta industrie. Din nou, e foarte greu de crezut ca vor mai aparea site-uri de pariuri capabile sa sustina financiar aceasta activitate. 6000 de euro per an este o suma considerabila, in conditiile in care doar marile site-uri cu pronosticuri incaseaza astfel de sume. Iar acestea pot fi numarate cu usurinta pe degetele de la o mana.

Site-urile de aceasta natura merg de regula 1-2 ani pe minus, urmand ca profitul sa apara dupa aceasta perioada. Si, dupa cum bine va puteti imagina, odata cu ele vor disparea rand si rand pariorii dispusi sa isi impartaseasca selectiile in cadrul acestor comunitati online.

Sportingbet, Unibet, Winmasters, 10bet, etc sunt numele catorva case de pariuri sportive online pe care avem deosebita placere de a le recomanda si altor jucatori dispusi sa patrunda in acesta lume a jocurilor de noroc. Pe parcurs, veti avea ocazia de a participa la diverse concursuri organizate de acesti bookmakeri in parteneriat cu noi. Fiind vorba totusi despre foarte putine site-uri de nisa, in mod automat una dintre conditiile principale ale noastre ar fi sa va deschideti conturi de pe linkurile si bannerele noastre. In schimb, nu vor putea lua parte la concursurile noastre clientii acelor case de pariuri ce s-au inregistrat de pe alte site-uri. Sau pur si simplu tastand adresa casei de pariuri si inregistrandu-se direct de pe site-ul acelei agentii online.

In alta ordine de idei, cititorii care si-au deschis conturi folosind linkurile de pe site in semn de respect pentru munca depusa zi de zi ne pot contacta oricand cu privire la problemele ce pot aparea. La randul nostru, ne asiguram ca doleantele lor au ajuns acolo unde trebuie, fiind doar o chestiune de timp pana ca acele probleme sa fie solutionate.

Clientii acestor portaluri de jocuri de noroc care au si alte activitati in afara pariurilor sportive, pokerul sa spunem, pot participa la turnee tip freeroll cu premii extrem de interesante. Promotiile exclusive in cadrul anumitor partide importante de fotbal sunt, iarasi, disponibile tuturor celor care isi deschid ACUM cont pe site-urile recomandate de noi.

Accesand linkurile si bannerele noastre nu faceti nimic altceva decat sa le demonstrati caselor de pariuri ca aceasta activitate prezinta in continuare interes pentru jucatorii romani. In Romania, pariurile online sunt extrem de importante, iar noi, in calitate de afiliati, vom avea disponibilitatea de a plati cei 6000 de euro specificati in ordonanta emisa de Guvernul Romaniei.

Din punctul nostru de vedere, un lucru este cert: nu pierdeti absolut nimic inregistrandu-va la casele de pariuri ce accepta in continuare clienti romani, dar care isi pot restrange activitatea in situatia nefericita in care pariurile online nu vor mai prezenta interes romanilor ce vor alege finalmente agentiile de cartier.

Exista, deci, in continuare case de pariuri care au licenta in Romania, ca de altfel si o paleta intreaga de cazinouri online. De asemenea, nu aveti nimic de pierdut daca testati si camerele de poker recenzate pe site. Bonusurile sunt de actualitate, fiecare jucator avand posibilitatea de a-si pune la punct un bankroll solid.

Urmatoarele 2-3 luni de zile vor fi decisive in ceea ce priveste modul in care vor decurge lucrurile in Romania, in materie de jocuri de noroc, indiferent ca vorbim despre online sau offline.