Industria jocurilor de noroc online a cunoscut o adevarata explozie in ultimii ani, motiv pentru care, la randul lor, metodele de depunere/ retragere in cadrul caselor de pariuri au suferit modificari majore. Astfel s-a ajuns in situatia ca fiecare casa de pariuri sa le ofere clientilor sai multiple metode de tranzactionare a banilor, indiferent ca era vorba despre depuneri sau, si mai bine, de retragerea castigurilor inregistrate.

Alaturi de carduri bancare, Skrill reprezinta una dintre cele mai folosite metode de depunere/ retragere a banilor dintr-un cont de pariuri. Aproape ca nu exista casa de pariuri sportive online care sa nu aiba portofelul digital Skrill in portofoliul ei.

Cu ajutorul Skrill, clientii caselor de pariuri si, in general, pasionatii de jocuri de noroc online pot depune si retrage bani cu usurinta. Este suficient sa asteptati doar cateva secunde pana ca banii sa apara in contul dumneavoastra Skrill, pentru ca mai apoi sa ii mutati la casa de pariuri pe care o folositi in mod regulat. Retragerile, asemeni celor efectuate cu cardul, au loc in doar cateva zile bancare.

Avantajul principal al lui Skrill este acela ca veti avea mereu acces la banii din cont, pe care ii puteti tranzactiona fie spre casele de pariuri, card sau spre alte conturi ale unor prieteni.

Ce inseamna Skrill pentru pariori si case de pariuri?

In general, casele de pariuri au implementat aceasta metoda de depunere (si retragere) pentru ca utilizatorii sai sa aiba o experienta placuta pe site. Siguranta si usurinta modului in care se tranzactioneaza banii in cadrul acestui portofel online sunt doar cateva din motivele pentru care va recomandam aceasta metoda de depunere!
Clientii Skrill care opteaza pentru depuneri via transfer bancar sunt scutiti intru totul de taxe. Nu acelasi lucru il putem spune, insa, pentru utilizatorii care se folosesc de cardul bancar VISA Electron.

Principalele avantaje ale folosirii acestui portofel digital sunt urmatoarele:

– depunerea si retragerea banilor rapide, pe principiul “pay and play”;
– Skrill este folosit, dupa cum spuneam si mai sus, de catre majoritatea jucatorilor de pe piata pariurilor sportive online;
– exista case de pariuri ce ofera bonusuri in mod exclusiv clientilor care folosesc Skrill ca metoda de depunere;
– aveti acces instand la contul dumneavoastra cu Skrill (Moneybookers) Prepaid MasterCard®;
– clientii Skrill beneficiaza de suport non-stop, in peste 12 limbi, inclusiv limba romana;

Clientii Skrill care ating statutul de VIP sunt indreptatiti sa efectueze transferuri de peste 5000 EUR pe luna. Aviz tuturor pariorilor care doresc sa isi mute castigurile de pe un site pe altul si care, in general, pariaza sume consistente in mediul online. Calificati-va ca membru VIP si veti fi scutit de multe alte conditii si limitari!

Tot legat de clientii VIP, ei bine, acestia beneficiaza din partea Skrill de turnee promotionale, campanii tip cashback, bonusuri si multe altele!

Skrill poate fi folosit in mai bine de 70.000 de magazine online. Cu ajutorul contului Skrill puteti achizitiona diverse lucruri de pe e-Bay, semn ca acest portofel digital nu a fost limitat doar la jocurile de noroc.

Inregistrarea pe skrill.com reprezinta o chestiune de doar cateva minute, in sensul in care trebuie sa completati pas cu pas campurile de identificare (nume, prenume, adresa, data de nastere, adresa de email, nr de telefon, s.a.) si, mai apoi, sa efectuati verificarea contului. Clientii Skrill pot depune doar in momentul in care sunt verificati. Asteptati-va, deci, ca dupa inscrierea pe site sa vi se ceara copii dupa buletin (carte de identitate) si card (fata si verso).

Conturile Skrill pot fi verificate cu usurinta prin simpla furnizare a sumei care va fi retrasa cu prima depunere. Sunati la banca si cereti sa vi se spuna suma ce a fost retrasa de Skrill de pe card!

Skrill este reglementat de British Financial Services Administration FSA, ceea ce ar trebui sa reprezinte o dovada in plus pentru seriozitatea si profesionalismul celor care se vor ocupa incepand de astazi incolo de tranzactiile dumneavoastra. Skrill foloseste tehnologia de encriptare SSL 128-bit, identica celei la care au apelat si casele de pariuri pentru a proteja informatiile cu caracter personal ale utilizatorilor sai.

Este recomandat, de asemenea, sa aveti un singur cont deschis la Skrill. In caz contrar, riscati sa va pierdeti conturile in momentul in care va fi depistata aceasta neregula de catre operatorii Skrill.

Pariază legal

Agențiile de pariuri recomandate de site-ul nostru sunt licențiate de către ONJN.

Casa ta de pariuri preferata?

VoteazaRezultate