Click aici pentru a incasa ACUM bonusul de bun venit in valoare de 200 RON de la Sportingbet!

Sportingbet este in acest moment o casa de pariuri foarte importanta in industria jocurilor de noroc online, care a inceput sa se axeze din ce in ce mai mult pe piata de profil din Romania. Inceputurile acestei agentii au fost in UK, ca mai apoi sa ia cu asalt si intreaga Europa. Turcia, Germania sau Spania au fost, in principiu, doar cateva dintre tintele pe care le avea Sportingbet, pentru ca mai apoi sa isi dezvolte business-ul si in alte tari mai putin dezvoltate din punct de vedere economic. Romania este un exemplu bun in acest sens.

Faptul ca Sportingbet este listata la Bursa din Londra, lucru care nu este totusi la indemana oricarui bookmaker de pe piata, constituie un alt motiv pentru care clientii au incredere in aceasta casa ca vor avea grija de banii lor si va plati castigurile la timp.

Sportingbet a fost fondata la sfarsitul anilor ’90, practic perioada in care a avut loc si acest BOOM, al pariurilor sportive online. In 1998, mai exact, Sportingbet isi facea simtita prezenta pe piata din Marea Britanie, fiind considerata inca de pe atunci un nume demn de luat in calcul atunci cand vine vorba sa iti deschizi cont la o casa de pariuri online.

Primul lucru pe care am dori sa il atacam cu privire la ceea ce are de oferit Sportingbet pentru utilizatorii sai consta in cotele afisate zilnic pe site. Desi nu este in mod neaparat cunoscuta pe plan mondial ca avand cele mai bune cote de pe piata, Sportingbet reuseste totusi sa isi surprinda clientii cu o paleta intreaga de cote peste medie in cadrul unor discipline sportive mai putin pariate. Cotele oferite in cadrul meciurilor de fotbal, spre exemplu, se inscriu cumva in media celor puse la dispozitie de Bet-at-Home, Unibet si alte nume din aceasta industrie, deci incomparabil mai mici decat cele oferite de Pinaclesports sau chiar de Bet365.

Tot legat de cote, acestea merita privite cu atentie in mod special atunci cand analizam piata handicapurilor asiatice. Sunt situatii in care putem profita de cotele oferite pe handicapuri asiatice atat in fotbal, cat si in alte sporturi (tenis, baschet sau hochei).

Sportingbet exceleaza, in schimb, din punct de vedere al pietelor de pariere acoperite. Aceasta casa de pariuri surprinde printr-o oferta extrem de variata, in conditiile in care ne supune atentiei, 24/7, cote pe meciuri de fotbal, hochei, tenis, baschet, handbal, volei, cricket, motorsport, darts, biliard, snooker, s.a.m.d.

Daca in cadrul unui meci de Champions League, spre exemplu, putem gasi cu usurinta peste 50 de pariuri disponibile, la polul opus se afla partidele din ligile inferioare din Europa. Sau chiar meciurile din ligi mai putin importante la nivel european. Cu toate acestea, Liga 1 ocupa un loc special in oferta tuturor clientilor romani, fapt pentru care este tratata in mod detaliat. Derbiurile din Liga 1, mai ales, reprezinta de multe ori si sursa unor oferte lansate de Sportingbet tuturor microbistilor din Romania si nu numai.

Conditia generala ar fi aceasta: cu cat este mai important meciul inclus in oferta, cu atat va creste si numarul de piete de pariere disponibile. Lucru valabil si pentru oferta de pariuri LIVE, care poate include la un moment dat si meciuri din Iran, Irak, ligile inferioare din Israel, Liga a IV-a din Rusia si multe alte asemenea competitii la care poate nu ne-am fi asteptat niciodata sa le vedem pe sportingbet.com.

Meniul de pariere include peste 30 de sporturi, din care cel mai important ramane fotbalul. Tenisul este in crestere, ca de altfel si sporturile americane (baschet, hochei pe gheata, baseball, fotbal american), acolo unde veti gasi cote generoase mai mereu.

Oferta de pariuri LIVE este una extrem de variata, dupa cum spuneam si mai sus. Acelasi lucru poate fi spus si despre metodele de depunere a banilor pe site. In pofida faptului ca majoritatea clientilor prefera sa faca tranzactiile via card, e bine de stiut in acelasi timp ca utilizatorii Sportingbet au la dispozite si alte metode de depunere la fel de rapide. Si eficiente, am adauga.

Skrill, Paypal, Neteller, transfer bancar si Paysafecard sunt doar cateva dintre acestea. Mai multe detalii gasiti accesand sectiunea banking sau pur si simplu intreband persoanele angajate in cadrul serviciului de relatii cu clientii (telefon, fax, email, fereastra livechat).

Review Sportingbet

200 RONBonus
Valoare Bonus
Depuneri / Retrageri
Suport Clienti
Cote
Pariuri Live

5

EXCELENT

Rating vizitatori: 5 (146 voturi)

Metode de plata

Visa Visa Visa Visa Visa Visa

Metode de contact