Superbet este la ora actuala unul dintre cei mai importanti operatori de pariuri sportive. Pentru a ne face o idee si mai clara vizavi de ceea ce reprezinta Superbet in 2016, de la retragerea de pe piata a unor bookmakeri importanti, imaginati-va ca 8 din 10 pariori romani ar oferi raspunsul “Superbet” la intrebarea “Ce casa de pariuri preferati?”.

Numarul crescand de puncte de lucru impanzite pe teritoriul Romaniei, cu precadere in orasele mari, a transformat aceasta casa de pariuri intr-una extrem de populara in randul jucatorilor amatori, dar si profesionisti. Pentru ca, uitandu-ne peste cotele pe care le ofera si despre care vom vorbi detaliat mai jos, Superbet este genul de bookmaker capabil sa satisfaca preferintele mai multor tipuri de pariori. Ceea ce nu putem afirma si despre altioperatori offline sau online de pe la noi.

Pana nu demult, Superbet se numara printre putinele case de pariuri de succes care isi desfasurau activitatea exclusiv in mediul offline (cu ajutorul agentiilor stradale). Acest aspect a fost remediat de curand, superbet.ro oferind mai nou si o platforma destinata pariurilor online (pre-live sau live).

Informatii generale despre interfata Superbet.ro

Pagina web a lui Superbet este una foarte responsiva, spre deosebire de alti competitori (vezi Winmasters, spre exemplu). Culorile vii, in special acel rosu aprins, trezeste dorinta de pariere a fiecarui utilizator Superbet. Cele mai importante informatii sunt disponibile pe prima pagina, cum ar fi ofertele disponibile, reteaua de agentii (in cazul in care doriti sa mergeti la un sediu Superbet pentru a depune bani in cont), date de contact.

Evenimentele cele mai atractive ocupa, iarasi, un loc de cinste pe pagina de start a superbet.ro. Pariurile sportive constituie principalul serviciu oferit de Superbet, dar nu si singurul, pe site existand si butoane care duc in alte sectiuni populare: jocuri, loto, virtuale, sloturi, ruleta, s.a.m.d.

Concurenta acerba existenta in domeniul jocurilor de noroc a facut ca Superbet sa isi extinda serviciile si produsele in mediul online. A fost, practic, un pas facut in grup de catre operatorii de pariuri ce erau prezenti de ceva timp in tara noastra (vezi Casa Pariurilor, Efortuna, Stanleybet, s.a.).

Cotele si oferta de pariere Superbet

Meniul de pariuri al lui Superbet este unul foarte vast si poate fi comparat cu cel al operatorilor cu vechime in bransa. Daca ar fi sa facem o paralela, putem spune ca Superbet reprezinta pentru mediul offline ceea ce era Bet365 in online, inainte ca ONJN sa interzica functionarea casei britanice de pariuri.

Acum, la inceput de 2016, Superbet este una dintre putinele case de pariuri online (si offline) capabile sa poata multumi clienti din toate categoriile de pariori. Sunt multi pariori profesionisti care apeleaza la serviciile si acestui bookmaker, tocmai prin prisma faptului ca nu reactioneaza la fel de rapid in modificarea cotelor precum o face un alt competitor consacrat in mediul online (vezi Bet365, Pinnaclesports, Betfair, etc). Si aici apar negresit evenimente ale caror miscari de cote cunosc intarzieri de care se poate profita pentru a beneficia de avantajul unui value bet.

In general, cotele nu sunt spectaculoase, dar nici sub pragul impus de catre ceilalti jucatori din online sau offline. Sunt decente si, respectiv, peste medie atunci cand facem referire la meciuri de baschet, handbal si alte competitii ce nu sunt acoperite atat de bine inclusiv de catre agentiile importante. Avem in acest sens pariuri pe cele mai importante meciuri de baschet, volei, handbal, hochei pe gheata (si altele) din cadrul celor mai importante ligi din Romania.

Superbet – Cum depunem pe site

Pe langa posibilitatea de a depune banii in cont cu ajutorul celor peste 500 de locatii disponibile in toata tara, Superbet si-a completat suita de metode de plata prin intermediul tranzactiilor ce au loc via Visa/ Mastercard, Skrill, Fast Bank Transfer sau Paysafecard.

Retragerile din cont sunt intermediate prin metoda aleasa la depunere, nu inainte de bifa cu succes procesul de verificare a identitatii. Trimiteti, asadar, o copie scanata a actului de identitate (carte de identitate, permis de conducere sau pasaport) pentru a intra in posesia numerarului cat mai rapid.

Daca aveti o agentie prin apropiere, va recomandam depunerea banilor din locatia respectiva!

Superbet – Oferta variata de bonusuri si promotii

Oamenii din spatele acestei case de pariuri sunt constienti de golul ramas dupa retragerea fortata a Bet365, dar si altor case importante (William Hill, Bet-at-Home), si in mod implicit de bazinul de clienti ramas disponibil spre integrarea in portofoliul Superbet. Drept urmare, urmatorul pas pe care l-a efectuat acest operator a fost sa patrunda in mediul online, si nu oricum, ci la pachet cu un bonus extrem de atractiv.

500 RON bonus, adica 100% din valoarea primului pariu efectuat pe platforma online a Superbet. Daca primul pariu va fi validat necastigator, atunci veti primi cadou din partea Superbet un bonus de pana la 500 RON. Cerintele de rulare a acestui bonus sunt elementare, am putea spune, in sensul ca prevad un calcul simplu, si anume: 5X bonusul oferit. Cotele minim acceptate sunt de 1.5, atat in cadrul pariurilor single cat si al celor de tip acumulator.

Suplimentar, Superbet vine in atentia clientilor sai cu un pachet intreg de promotii, atinse punct cu punct pe pagina superbet.ro!

Review Superbet

200 RONBonus
Valoare Bonus
Depuneri / Retrageri
Suport Clienti
Cote
Pariuri Live

5

EXCELENT

Rating vizitatori: 5 (146 voturi)

Metode de plata

Visa Visa Visa Visa Visa Visa