Site-ul pe care tocmai ati intrat functioneaza conform unor termeni si conditii, ce pot fi actualizate periodic fara a notifica in mod neaparat cititorii. Prin folosirea sa, va dati in mod direct acordul sa respectati termenii si condiile de utilizare de mai jos.

Descrierea serviciului

Obiectul nostru de activitate consta in oferirea de continut editorul ce privesc principalele evenimente sportive care au loc in lume; in plus de asta, va oferim in mod frecvent si linkuri catre locatii care transmit in direct, video, aceste meciuri. Cititorii pot accesa aceste servicii in mod gratuit, cu mentiunea ca ne adresam in special persoanelor majore, de peste 18 ani, care isi pot deschide, deci, cont de pariuri la o agentie online ce activeaza pe teritoriul Romaniei.

Live streaming

Cititorii nostri au acces direct la continut video prin intermediul site-urilor afisate, care se supun la randul lor jurisdictiilor Perform Group PLC si The Sportsman Group. In alta ordine de idei, este interzisa postarea unor locatii, in cazul nostru site-uri, care pun la dispozitia vizitatorilor continut ilegal.

Transmisiunile in direct ale meciurilor sunt disponibile cu ajutorul caselor de pariuri, care sunt autorizate si reglementate de catre organisme specializate in acest sens. Pentru a fi si mai clari in exprimare, este suficient sa mentionam faptul ca agentia de pariuri online Bet365, cu sediul in Stoke on Trent, a fost supervizata de catre Comisia de Jocuri de Noroc din Marea Britanie (licenta cu numarul 000875).

Compania Bet365 Group Ltd primeste licente din partea unor branduri din domeniu, precum Perform Group PLC, care face posibila vizionarea unui eveniment sportiv, indiferent ca este vorba despre fotbal, tenis, baschet, hochei, s.a., si mai apoi sa parieze live pe acesta. Sau viceversa. Anual sunt transmise video peste 40.000 de astfel de evenimente, sportive sau non-sportive. In functie de locatia in care va aflati, puteti avea acces sau nu la un meci. Romanii, spre exemplu, nu pot viziona partide de fotbal din America de Nord, din cadrul unor competitii intercluburi.

Pentru inceput, este de asemenea indicat sa va reamintim ca nu va aflati pe site-ul unei case de pariuri sportive online. Sau a unui cazinou, sali de poker, camere de bingo, etc. In ceea ce ne priveste, noi ne ocupam in mod exclusiv de continut editorial si, in unele cazuri, de prezentarea celor mai noi informatii din domeniul jocurilor de noroc.

Politica de confidentialitate

Pentru mai multe detalii privind modul in care ne ocupam de protejarea informatiilor dumneavoastra personale, apelati cu incredere la politica noastra de confidentialitate.

Site-uri terte

Linkurile pe care le veti gasi pe acest site nu vizeaza nimic altceva decat casele de pariuri la care va recomandam sa va deschideti cont de pariuri. Resursele sunt, de asemenea, culese din alte locatii, de asemenea de incredere. Accesarea acestor pagini va apartine in totalitate.

Despagubire

In cazul in care nu respectati termenii si conditiile de utilizare ale acestui site, inseamna ca sunteti de acord sa ne despagubiti atat pe noi, cat si companiile afiliate noua, directorii, agentii, ofiterii, angajatii si partenerii aferenti. Pretentiile financiare includ, printre altele, si plata taxelor pentru avocati, precum si daune morale.

Pariază legal

Agențiile de pariuri recomandate de site-ul nostru sunt licențiate de către ONJN.

Casa ta de pariuri preferata?

VoteazaRezultate