Click aici pentru a incasa ACUM bonusul de bun venit in valoare de 250 RON de la Unibet!

Unibet ofera in mod constant bonusuri si promotii jucatorilor romani, mereu interesati sa se foloseasca de serviciile unui brand atat de cunoscut.

Spre deosebire de alte case de pariuri, care ofera un bonus cash tuturor celor care depun pentru prima data pe site, Unibet s-a limitat in ultima perioada la a cadorisi nou-venitii cu un bonus constand pariu gratuit. E drept, valoarea pariului gratuit este una considerabila, 250 RON, desi miza initiala se pierde.

Pe o scara de la 1 la 5, Unibet primeste din partea noastra nota 5, avand in vedere cerintele de rulare si pariul gratuit oferit la prima depunere. Pe de alta parte, casa de pariuri online Unibet, asemeni multor jucatori din domeniu, a incercat sa se imbunatateasca pe partea de LIVE, cat si cea de banking. Mai nou, jucatorii romani pot depune folosindu-se atat de metodele clasice, cat si de Skrill, Neteller, Paysafecard sau chiar si Paypal. Plus multe altele, toate optiunile de depunere fiind disponibile pe site.

Daca e sa continuam cu minusurile Unibet, atunci putem vorbi cateva minute in sir despre serviciul clienti de care dispune. Timpii de raspunsi sunt mari in comparatie cu ceea ce intalnim la concurentii sai, in vreme ce lipsa unui chat la cele mai inalte standarde isi pune amprenta in mod semnificativ asupra impresiei generale pe care ne-a lasat-o www.unibet.com.

Toate acestea sunt mizilicuri pana in momentul cand apare in discutie consola de pariuri live, care a ramas putin in urma, din punctul nostru de vedere. Se poate lucra mai mult la acest lucru, tinand cont de faptul ca pariorii romani sunt pur si simplu innebuniti dupa pariuri live. Si, bineinteles, dupa cum aminteam si mai devreme, jucatorii romani nu prea au rabdare, fapt pentru care le sugeram sa isi imbunatateasca semnificativ timpii de raspuns la solicitarile utilizatorilor.

Spre exemplu, timpul de raspuns necesar atunci cand trimitem un email depaseste lejer o ora in timpul zilei. Daca avem nelamuriri cu privire la niste probleme aparute pe parcursul noptii, raspunsul soseste abia a doua zi.

Codul bonus Unibet

Toti jucatorii romani sunt indreptatiti sa primeasca un pariu gratuit de pana la 250 RON fara a mai fi nevoie sa introduca un cod bonus in prealabil. Cu alte cuvinte, fiecare parior inregistrat pe site va primi pariul gratuit dupa ce a plasat un pariu initial.

Unibet ramane, deci, o casa de pariuri online ce merita trecuta in portofoliul oricarui parior ce arda de nerabdare sa se foloseasca de cele mai juste cote prezente pe piata de pariuri. Avand de partea dvs branduri precum Bet365, Unibet sau Sportingbet, plecati lansat in aceasta lume zbuciumata a jocurilor de noroc online.

In incheiere, ca o noutate in materie de pariuri live, casa de pariuri online Unibet vine cu o caracteristica nemaiintalnita la concurentii sai: posibilitatea de a vinde pariul in orice moment al meciului. In functie de evolutia scorului in meciul pe care ati jucat, Unibet va mai acorda o sansa, aceea de a vinde pariul in cazul in care v-ati razgandit.

Review Unibet

150 RONBonus
Valoare Bonus
Depuneri / Retrageri
Suport Clienti
Cote
Pariuri Live

5

EXCELENT

Rating vizitatori: 5 (146 voturi)

Metode de plata

Visa Visa Visa Visa Visa Visa

Metode de contact