Click aici pentru a incasa ACUM bonusul de bun venit in valoare de 200 RON de la Winmasters!

Winmasters este una dintre casele de pariuri aparute relativ recent in mediul online. Aceasta a fost infiintata in 2013, reusind in acest putin timp sa isi construiasca o clientela destul de solida. Pariurile sportive, dar si pokerul, constituie doar o parte din motivele pentru care va recomandam sa va deschideti cont pe winmasters.com.

Primul lucru pe care il observam in momentul cand accesam winmasters.com este modul in care site-ul functioneaza, oferindu-le clientilor Winmasters posibilitatea de a naviga cu usurinta de la o pagina la alta. E drept, baza de clienti nu este una impresionanta, dat fiind faptul ca avem totusi de a face cu o casa de pariuri sportive recent infiintata.

Traficul redus constituie, probabil, motivul pentru care site-ul se misca atat de bine. Partea grafica este una mai degraba simplista, cu mult continut flash. Butoanele, la fel, sunt suficient de mari pentru a fi accesate cu usurinta atunci cand site-ul este accesat de pe un dispozitiv mobil.

Piata tabletelor si smartphone-urilor este in continua crestere. Exista studii de piata care atesta faptul ca mai bine de 30% din pariori prefera sa parieze folosindu-se de aceste dispozitive mobile in locul clasicelor PC-uri. Avantajul acestui mod de pariere il constituie usurinta cu care un utilizator poate paria indiferent de locul in care se afla. Inclusiv pe stadion, urmarind de la fata locului meciul pe care urmeaza sa plaseze un pariu. Winmasters dispune de o pagina ce se pliaza perfect pe tableta sau smartphone. V-o recomandam pentru urmatoarele pariuri pe care le veti efectua!

Cum puteti depune la Winmasters?

Conturile dumneavoastra de pariere la Winmaster pot fi alimentate cu usurinta prin intermediul cardurilor bancare (Dinners Club, Visa sau MasterCard), transferurilor bancare (normale sau rapide), PaysafeCard, Neteller, Skrill (Moneybookers) sau Mplatba. Eventualii clienti ce sunt interesati si de alte metode de plata pot cerceta mai indeaproape ceea ce are de oferit Winmasters direct din sectiunea de Intrebari Frecvente a site-ului winmasters.com.

Pariorii ce vor opta pentru depunerile cu ajutorul cardului trebuie sa stie ca suma maxima de depunere este de 2000 EUR, respectiv 10 EUR plafonul minim. Lucru valabil, de altfel, si in cazul altor metode de depunere precum PaysafeCard, Neteller sau Skrill. In cadrul transferurilor bancare, suma minima este de 50 EUR, in timp ce plafonul maxim nu poate depasi 10.000 EUR. Platile efectuate cu ajutorul Mplatba vor fi cuprinse intre 10 EUR si 60 EUR. Aviz pariorilor care vad pariurile ca pe un mod de recreere!

Retragerile se efectueaza intr-un mod similar. Sumele minime/ maxime sunt aproximativ aceleasi, cu mentiunea ca utilizatorii Winmasters sunt obligati, practic, sa retraga prin aceeasi metoda folosita in cadrul depunerilor.

Avantaje si dezavantaje Winmasters

Design-ul site-ului winmasters.com reprezinta un mare plus pentru agentia de pariuri cu acelasi nume. Intr-o lume in care se pune mare pret pe aspect si functionalitati, Winmasters pare sa tina cont de aceste lucruri. Platforma de pariuri LIVE functioneaza ireprosabil, in conditiile in care oferta nu este deloc de neglijat. Ca idee, strict din punct de vedere a ceea ce are de oferit Winmasters in materie de pariuri LIVE, aceasta casa de pariuri se poate duela cu sanse reale cu un grand precum Bet365. Limitele de pariere sunt foarte reduse in schimb, ceea ce poate reprezenta un mare minus acordat de pariorii interesati sa parieze in stil mare.

Suportul clienti este oferit in mai multe limbi. Inclusiv in limba romana, rusa, ceha, s.a. Este, iarasi, un mare plus faptul ca se poate depune prin majoritatea metodelor pe care deja le cunosteam. Desi se merge destul de mult pe ideea depunerilor cu cardul, nu putine sunt cazurile cand clientii vor tranzactiona bani pe Winmasters folosind Skrill sau Paysafecard.

Cazinoul live, sectiunea de poker si cea de jocuri ne asigura de faptul ca Winmasters nu se rezuma doar la pariuri sportive. Winmasters este capabila de mult mai mult si, probabil, ca va creste frumos in urmatorii ani inovand si incercand sa tina pasul cu alte nume mari din industria jocurilor de noroc.

Review Winmasters

200 RONBonus
DaPariuri de pe mobil
Valoare Bonus
Depuneri / Retrageri
Suport Clienti
Cote
Pariuri Live

5

EXCELENT

Rating vizitatori: 5 (63 voturi)

Metode de plata

Visa Visa Visa Visa Visa Visa Visa Visa

Metode de contact